slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ


Πριν οτιδήποτε άλλο να ρωτήσω, μήπως ξέρετε ποιος ήταν στο γραφείο του Παπαδήμου επί Σημίτη;
Ο γνωστός κύριος Μπάμπης.
Ναι αυτός ο περίεργος τύπος του SKAI, ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Ρε συ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, πού πήγες κι έπεσες; Σε τι βόθρο μπήκες; Δεν πήρες είδηση τη βρώμα του σκατού;

Στα δικά μας τώρα.

"...Συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές..."

Τα λόγια αυτά είναι μέσα στην ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας και τα επανέλαβε και ο Παπαδήμος στις πρώτες του ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Για να μην ξεχάσουμε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και τα ελληνικά που ξέρουμε,
υλοποίηση και εφαρμογή σημαίνει κάνω πράξη ότι συμφωνώ και ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Και εφαρμογή είναι τα μέτρα που θα αποφασιστούν από την όποια συμφωνία υπογράφεται.
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ να χρησιμοποιήσεις τις ψήφους μας και να συμφωνήσεις (αν είναι δυνατόν!!!) με τον επικίνδυνο για την Ελλάδα(εσύ τον είπες) Γιώργο κι αυτόν τον ελεεινό Καρατζαφέρη;
Κι όσο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ακούω τα κανάλια (MEGA, SKAI) να πανηγυρίζουν και τους Ευρωπαίους να συγχαίρουν, τόσο με ζώνουν τα φίδια ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ για όλα αυτά που πήγες και συμφώνησες και για όλα αυτά που έρχονται.

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ επί του παρόντος θα σου πω ότι ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕΣ.
Όταν βγουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις θα το αντιληφθείς κι εσύ, αν και φαντάζομαι ότι ξέρεις τι σε περιμένει.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ...AUFIDERZEN

Άκου ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ τι έλεγαν οι φύσει και θέσει ψεύτες, που πήγες και τους έδωσες πατερίτσες να σωθούν


Τα ηχητικά αποσπάσματα είναι από ραδιοφωνική εκπομπή του SKAI του Δημήτρη Κουφόπουλου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κάθε μεγάλος ηγέτης. Θα το δείτε ότι θα βγει σύντομα ο Βενιζέλος ο σκηνοθέτης όλης αυτής της υπόθεσης, αλλά και άλλοι του θιάσου και θα τον συγχαρούν δημόσια για την πατριωτική του πράξη. Τι άλλο θέτε βρε παιδιά να δείτε και να ακούσετε για να πιστείτε ότι είναι πατριώτης άξιος κληρονόμος της Πηνελόπης Δέλτα. Μετά από 50 χρόνια θα τον έχει δικαιώσει η ιστορία. Εξάλλου τις κολοτούμπες τις κάνουν οι μαϊμούδες και όχι τα μυρμήγκια.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν κυκλοφόρησε από την Συγγρού ένα no paper προς τους βουλευτές και τους κομματικούς παράγοντες που λέει τα εξής. Η ευθύνη που θα έχουν τα τρία κόμματα στα μέτρα που θα παρθούν σε βάρος του λαού θα τα μοιραστούν ανάλογα με τους υπουργούς που έχουν στη νέα κυβέρνηση και έτσι. Αν από τα νέα μέτρα κάποιος χάσει 1000 ευρο τότε επειδή το ΠΑΣΟΚ έχει 38 βουλευτές θα ευθύνεται για τα 790 ευρο, η ΝΔ επειδή έχει 6 για τα 125 ευρο και ο ΛΑΟΣ επειδή έχει 4 για τα 85 ευρο. Τελικά ο μεγάλος χαμένος στη συνείδηση του λαού θα είναι το ΠΑΣΟΚ. Την φάγατε Πασόκια.

Ανώνυμος είπε...

Ακούσατε το διάγγελμα του προέδρου καμιά αντιπολίτευση είπε ποτέ στην Ελλάδα δεν κατάφερε να διώξει τον πρωθυπουργό και να πάει τη χώρα στις εκλογές. Μπράβο το λεβέντη μας. Αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι χτες έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ εξανάγκασε την κυβέρνηση το 2009 να πάει στις εκλογές για να την κοπανήσει ο Καραμανλής. Άρα έρχεται δεύτερος. Αυτά είναι αστεία πράγματα γιατί αυτή τη στιγμή αυτά τα κομπλεξικά και η δικαιολογία της ξευτίλας που έπαθε δεν έχουν καμιά σημασία. Αυτά μπορεί να απευθύνονται μόνο στους φανατικούς του οπαδούς και όχι στο μυαλό του σοβαρού μέσου Έλληνα. Φαίνεται να είχε δίκιο ο Μητσοτάκης που έλεγε ότι ήταν εθνικά επικίνδυνος.