slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήπως ήρθε η ώρα της ... Αριστεράς;


Τις τελευταίες ώρες ο κ. Παπανδρέου παίζει τα ρέστα του πουλώντας “ελεγχόμενη τρέλα” και ο κ. Σαμαράς διαβεβαιώνει με ύφος “αντάρτη” ότι θα υποκύψει από “ανάγκη” στον εκβιασμό των νταβατζήδων  της Ευρώπης!
Ο σαματάς όλος με το στημένο “λεκτικά” δημοψήφισμα και όλα τα άλλα που παρακολουθούμε έχει να κάνει με το ότι ...
επειδή στην νέα σύμβαση εκχωρείτε Εθνική κυριαρχία θα πρέπει να την ψηφίσουν ...180 βουλευτές!!!
Έτσι στην βουλή παίζεται ένα θέατρο από τον δικομματισμό για να μας αποκοιμίσει μια και την 28η Οκτωβρίου με τις αυθόρμητες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δείξαμε ότι πάμε να ξυπνήσουμε από την μακαριότητα και το “λήθαργο” που μας είχαν ρίξει τα τελευταία χρόνια!
Δυστυχώς φίλες/οι  το παιχνίδι είναι καλά στημένο και λυπάμαι που η Αριστερά συνεχίζει να παραμένει “μικρή” δείχνοντας ότι οι ηγέτες της θέλουν να συνεχίζουν να είναι απλά μια μικρή “βαλβίδα” εκτόνωσης της σαστιμάρας και της δυσαρέσκειας  του πολύπαθου και πολλές φορές ξεγελασμένου λαού μας!
κ. Παπαρήγα! κ. Τσίπρα! και οι λοιποί! μήπως ήρθε η ώρα (στις επερχόμενες εκλογές) να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις και τις αντιθέσεις σας  και ενωμένοι να δώσετε σε όλους μας την δυνατότητα να πορευτούμε σε ένα άλλο δρόμο;
Μήπως ήρθε η ώρα με τις πράξεις σας να υποστηρίξετε και τα όμορφα λόγια σας;
Αν και τούτη την δύσκολη ώρα δεν το κάνετε δηλ. να ενώσετε την κομματιασμένη Αριστερά αυτό σημαίνει ότι έχουν δίκιο αυτοί που εδώ και χρόνια σας κατηγορούν ότι είναι επιλογή σας να είστε απλές "ορτινάτζες" και "δεκανίκια" του δικομματικού  πολιτικού συστήματος!!!

Υποσημείωση
Διαχωρίζω και συγχαίρω (από όλο αυτό τον συρφετό) τον κ. Πάνο Καμμένο (βουλευτή της Ν.Δ) ο οποίος πέρα από τις καταγγελίες εδώ και καιρό για τις δολιότητες της οικογένειας Παπανδρέου βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θα ακολουθήσει καμία κομματική πειθαρχία και θα πει όχι στη νέα υποτελειακή σύμβαση!