slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λυπήσου μας ρε Αντώνη!!! Δημήτρης Σταμάτης: «Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ είναι κοινοβουλευτική χούντα»

stamatis_300___[Για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργάκη πάμε μήνες ή χρόνια πίσω για να του τρίψουμε μια μαλακ@@ στη μούρη, με τα ζώα δεν χρειάστηκε να πάμε τόσο μακριά... μόνο 10 μερούλες πίσω πήγαμε... τότε που προφανώς δούλευαν τον κόσμο. Έλεος ρε Αντώνη που πας με τέτοια νούμερα; Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα]

26 Οκτωβρίου 2011!!!!!

"Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αυτή τη στιγμή, συνιστά κοινοβουλευτική χούντα", δήλωσε στο ραδιοσταθμό "Βήμα FM" , ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ Δημ. Σταμάτης, απορρίπτοντας τα σενάρια περί κυβερνητικής συνεργασίας και επιμένοντας στη θέση του κόμματος για εκλογές.

Όσον αφορά στο κούρεμα ο κ. Σταμάτης δήλωσε ότι είναι αυτό που θα αποφασίσουν οι άλλοι για εμάς. «Εμείς, ως Ελλάδα, δεν έχουμε καμία γνώμη. Άκουγα πριν από λίγο τον πρωθυπουργό, μιλώντας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να εξωραΐζει το κούρεμα χωρίς να προσδιορίζει σε ποιο ύψος θα γίνει και αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε εδώ και 1,5 χρόνο τουλάχιστον. Ότι, δηλαδή, όποιος μιλά για αναδιάρθρωση του χρέους εγκληματεί σε βάρος της εθνικής οικονομίας.

Έχω αντίθετη ερμηνεία από αυτή που είδα να αποτυπώνεται σήμερα στον Τύπο. Ο κ. Βενιζέλος δεν είπε ότι θα φέρει αυτή τη σύμβαση να ψηφιστεί με 180. Είπε ότι ει δυνατόν να ψηφιστεί με 180. Ξέρετε γιατί το είπε αυτό; Διότι ως συνταγματολόγος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί σύμβαση με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων».

Ο κ. Καρατζαφέρης, πρόσθεσε, το είπε και αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της τακτικής εκδούλευσης που προσφέρει στην κυβέρνηση και στον κ. Παπανδρέου. Είναι τακτική η εκδούλευση, μονίμως εδώ και 1,5 χρόνο. Άλλοτε με το Μνημόνιο, άλλοτε με το ΔΝΤ. "Όσα δεν μπορεί να πει η κυβέρνηση, προλαβαίνει και τα λέει ο κ. Καρατζαφέρης, κατέληξε ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά". [Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να τα λέει ο Καρατζαφέρης... θα τα λέει κατευθείαν ο Σταμάτης σαν εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ]

--
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i)

Δεν υπάρχουν σχόλια: