slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κομμάτια του ίδιου παζλ;





Στα ψιλά γράμματα και απ' έξω απ' έξω, ανέφεραν τα "αντικειμενικά κανάλια" κάποια γεγονότα, που μάλλον έχουνν σχέση μεταξύ τους.
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου παραιτείται από τη διεύθυνση πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ο Διομήδης Σπινέλλης. Ο λόγος που ειπώθηκε είναι ότι
ο Διομήδης Σπινέλλης θεωρήθηκε υπεύθυνος για τα προβλήματα (και κυρίως τη μη επίλυση τους), που υπήρξαν στη λειτουργία του TAXIS και του TAXISNET, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και τα οποία οδήγησαν σε σημαντικές καθυστερήσεις στην είσπραξη εσόδων.
Τρίτη 22 Νοεμβρίου παραιτείται ο Ηλίας Πεντάζος, Γενικός Γραμματέας-Γ. Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής.
Τρίτη 22 Νοεμβρίου ο εισαγγελέας οικονομικών, Σπύρος Μουζακίτης, καλεί τον Ιωάννη Καπελέρη, νυν Γενικό Γραμματέα-Γ. Γ. Φορολογικών & Τελωνειακών Θεμάτων και πρώην επικεφαλή του ΣΔΟΕ,να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ανείσπρακτα πρόστιμα από λαθρεμπόριο καυσίμων που φθάνουν τα 15.000.000 ευρώ.
Να καταθέσει για το ίδιο θέμα είχε κληθεί απ' τον εισαγγελέα ο Σπινέλλης στις 3 Νοεμβρίου.

Αυτά είναι τα τρία κομμάτια του παζλ.
Το αν έχουν σύνδεση μεταξύ τους, θα το δείξει ο χρόνος.
Το ότι όμως περνάει στα ψιλά, αυτό είναι βέβαιον.

Απ' τη Συγγρού, θα υπάρξει ανακοίνωση επίσημη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Καπελέρη αργά ή γρήγορα θα σε φάνε και σένα. Εύκολο είναι να τα βάζεις με τα μεγάλα συμφέροντα. Σήμερα το πρωί οι κύριοι του πρωινού ΣΚΑϊ κουβέντα δεν σ αφήνανε να σταυρώσεις. Ετσι απλά και μόνο για ν ακούγεται η δική τους προπαγάνδα αντί της δικής σουν αλήθειας. Και που είσαι ακόμα...