slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αντώνη τέλος τα ψέματα: ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.


 Αντώνη η διαπλοκή που έκανε τα πάντα για να συμμετάσχει ο Βενιζέλος στο οικονομικό  επιτελείο δεν είναι σε θέση να βάζει όρους στη ΝΔ. Δεν μπορεί ο  κύριος Γκρίκ στατίστικς, ο Λουκάς, ο άνθρωπος που μαγείρεψε την είσοδό μας στο ευρώ, να θέλει τώρα από τον Σαμαρά να υπογράψει ΔΗΛΩΣΗ του νόμου 105, υπακοής και πίστης στη Φράου Μέρκελ, να θέλει να μη γίνουν εκλογές στις 19 Φλεβάρη και να παραταθεί η πρωθυπουργική του θητεία και να ΑΠΑΙΤΕΙ να μπουν στην κυβέρνησή του ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ένα είναι σίγουρο: ΕΚΛΟΓΕΣ!  ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σαμαράς να δεχτεί τέτοιο τελεσίγραφο από τον ..

.Γερμανό Πρέσβη!
Μεταξύ των όρων σύμφωνα με πληροφορίες είναι
1. Να υπογράψουν οι κ. Σαμαράς και Παπανδρέου το γνωστό εκβιαστικό τελεσίγραφο των Βρυξελλών
2. Μεγαλύτερη συμμετοχή πολιτικών και κοινοβουλευτικών προσώπων από τη ΝΔ
3. Να υπάρξει μεγαλύτερη ελαστικότητα ως προς την ημερομηνία των εκλογών (να μην γίνουν δηλαδή …ποτέ)


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς παιδιά δεν έχουμε αρχηγό. Τον στρήμωξαν αντί να τους στρημώξει και ότι και να κάνει τώρα θα βγούμε χαμένοι. Χρειάζεται πολύ σκέψη και προσοχή το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάστε παιδιά τις εκλογές. Όταν γίνουν θα είμαστε πρώτο κόμμα αλλά θα πάμε αναγκαστικά σε συγκυβέρνση με πρωθυπουργό και πάλι τον Παπαδήμο. Ο δικός μας θα είναι Αντιπρόεδρος με τον Βενιζέλο. Από το 2015 και μετά βλέπουμε αλλά με άλλο αρχηγό.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές θα μεθοδευτούν από τον Βενιζέλο για να γίνουν μετά τις 20 Μαϊου, ώστε να πάρει για καλλά επάνω της τη φθορά και η ΝΔ. Εδώ είμαστε και θα το δείτε. Οι Ευρωπαίοι που το θέλουν αυτό θα βρίσκουν τρόπους να ζητούν και άλλα και άλλα για να έρθει κάποια δώση και να μη γίνει στάση πληρωμών. Αν δεν γίνουν όλες οι μεταρυθμίσεις μη περιμένετε εκλογές. Καληνύχτα Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Μη κλαίτε βρε παιδιά οι εκλογές θα γίνουν όταν λέει ολοκληρωθούν όλα τα μέτρα και οι δεσμεύσεις κλπ κλπ. Δηλαδή το αργότερο σε 6 βδομάδες. Και ακόμη ο Παπαδήμος του έκανε τη χάρη να μην υπογράψει το κείμενο του Όλη Ρεν αλλά να συνυπογράψει το κείμενο της προεδρίας που λέει το ίδιο με άλλα λόγια. Ο ΣΑΜ τα κατάφερε όλα και κράτησε τους λόγους και τους όρους του και δεν έβαλε κανένα όρο στον Παπαδήμο. Μια χαρά όλα. Οι μάσκες πέσανε, το μνημόνιο ετάφη, οι εκλογές πάνε διακοπές. Οι κουτάλες εις θήκην αδόξως και μέχρι νεοτέρας αγαπητοί μας Νουδήτες και Νουδήτησες. Ορισμένοι τον νόμιζαν τσάμπα μάγκα απεδείχθη μέγας μάγκας. Τρέμε Ντορούλα, ο μελλοθάνατος σε χαιρετά.