slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο κωμικός "έμπορος του Καραμανλισμού" προσπαθεί να διασωθεί διαδίδοντας ασυναρτησίες...

Προσπαθούσε να “πουλήσει” την φυσική του αυθαίρετη παρουσία στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή, αυτοπροσδιοριζόμενος ως “κύκλος του πρώην πρωθυπουργού” που δήλωνε ότι του κατέβαινε ή ότι τον βόλευε ως “διαρροή”. Διαρροές που βέβαια αναπαράγοντο από χαλκεία παραδημοσιογραφίας χωρίς να τα παίρνει ουδείς στα σοβαρά. Το ανήθικο βέβαια είναι ότι διατηρεί επαφές με κατ’ επάγγελμα υβριστές του Καραμανλή για να διαφυλάξει το δικό του προφίλ. Το τελευταίο χτύπημα βέβαια ήταν άθλιο, αφού ο εμποράκος διείσδυσε στο κλαμπ των προθύμων για συγκυβέρνηση δεξιών, “μεταφέροντας τις θετικές απόψεις του Καραμανλή για το εγχείρημα!!”. Αυτό φαίνεται ότι χτύπησε καμπανάκια αφού ο Καραμανλής ήταν κάθετα αντίθετος με αυτή την εξέλιξη. Αφού άκουσε τα εξ’ αμάξης μπήκε και στο στόχαστρο της βάσης που βράζει και άλλαξε τροπάρι…

…τώρα διαδίδει ότι ο Καραμανλής είναι έξω φρενών με τον Σαμαρά και αναμένονται κινήσεις! Πράγμα βεβαίως απολύτως ψευδές αφού ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα στηρίξει τις επιλογές Σαμαρά ακόμα και αν διαφωνεί.
Βλέπετε ο δύστυχος περίμενε ότι η προθυμία του θα του έδινε κάποιον θώκο στη νέα κυβέρνηση αλλά τον πρόλαβαν άλλοι, ειδικότεροι στις κυβισθήσεις.
Το καλό είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός τουλάχιστον γλίτωσε από μία δυσάρεστη παρουσία, αφού πλέον θα τον βλέπει μόνο σε… πόστερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: