slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Άλλο δανειακή σύμβαση και άλλο μνημόνιο

Τις θέσεις της ΝΔ ξεκαθάρισε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της Γιάννης Μιχελάκης.  Άλλο δανειακή σύμβαση και άλλο μνημόνιο  είπε μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι συναίνεση ή συνεργασία με τον Παπανδρέου δεν μπορεί να υπάρξει. Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελάκης: Τις θέσεις της ΝΔ ξεκαθάρισε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της Γιάννης Μιχελάκης.  Άλλο δανειακή σύμβαση και άλλο μνημόνιο  είπε μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι συναίνεση ή συνεργασία με τον Παπανδρέου δεν μπορεί να υπάρξει.

Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελάκης:

Έχουμε πει η νέα δανειακή σύμβαση κατέστη αναπόφευκτη. Δεν μπορούμε να την αποφύγουμε. Το είπε από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς και επιμένουμε στη θέση αυτή.

Όμως! Άλλο δανειακή σύμβαση και άλλο μνημόνιο. Δηλαδή – για να γίνει τελείως ξεκάθαρο – άλλο η δανειακή σύμβαση και άλλο το συνοδευτικό κείμενο για τις οικονομικές πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμοστούν. ... περισσότερα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΙΑ. Σε όσους έχουν οικονομικά προβλήματα και θέλουν να κάνουν δάνειο να απευθυνθούν στην SAM-BANK. Οι όροι δανειοδότησης είναι μοναδικοί στον κόσμο. Μπορείτε να πάρετε δάνειο υπογράφοντας μόνο την απόδειξη είσπραξης χωρίς να έχετε την υποχρέωση να υπογράψετε τους όρους του δανείου ή άλλες δεσμεύσεις. Τρέξτε! η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις προσεχείς εκλογές που θα γίνουν σε 6 εβδομάδες από σήμερα. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν δεσμευόμαστε για τίποτα. Οι δεσμεύσεις του δανείου που θα υπογράψετε μετά τις εκλογές θα υποθηκεύουν το σπίτι, τη γυναίκα σας ακόμη και τα παιδιά σας.
Πληροφορίες κ. Νουδίτσα, Συγγρού 666.