slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πετσάλνικος; Γιατι όχι!!

Του Αποστόλου Κ. Ψαρρά 
Μήπως προηγουμένως καλύτερον είχαμε;
Περιμένετε να αντιδράσουν ουσιαστικά οι φανατικοί πασόκοι;
Μα πότε έγινε κάτι τέτοιο για να γίνει και τώρα; Από το 1981 μέχρι σήμερα, 30 χρόνια δηλαδή, ουδέποτε αμφισβήτησαν καμιά επιλογή του "κινήματος"!!
Ο Παπανδρέου πήγαινε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον - μην το ξεχνάμε αυτό - δανειστή για την αγορά της βίλλας στην Εκάλη και είχε αποφασίσει ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ !!
Ναι καλά διαβάσατε ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ!! Και οι "δημοκράτες" πασόκοι, αύριο θα έλεγαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή!
Για ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ λοιπόν πήγε ο Γιωργάκης στον Παπούλια. Μην το ξεχνάτε αυτό!
Γιατί αν τελικώς αύριο 10 - 11 - -2011 δεν τον επιλέξει, ποιός ξέρει κάτω από ποιές πιέσεις - τα φανατικά πασόκια βεβαίως και τα δημοσιογραφικά φερέφωνά τους θα μιλούν για "υπέρβαση" του Γιώργου -, λίγες ώρες μετά την... ακύρωση του Πετσάλνικου, θα βγαίνουν και θα ισχυρίζονται ότι:

"Εμεις είπαμε για Πετσάλνικο; Τι είναι αυτά που λέτε; Αυτά τα λέει η Ν.Δ.!!"
Και τα Πασόκια θα τους πιστέψουν! Αν αυτό το δεχθείτε, εύκολα θα καταλάβετε και θα εξηγήσετε, γιατί από το 1981 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται σε συνεχή παρακμή και κατηφόρα χωρίς τέλος,!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αποστόλη δυστυχώς θα πέσεις έξω και θα το δεις σύντομα. Αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Σκόπιμα καίνε τον ΓΑΠ που δεν τους κάνει πια ζημιά ότι να λέει ότι και να κάνει. Μαζί του προσπαθούν να παρασύρουν και να κάψουν και τον Σαμαρά και νομίζω ότι θα το πετύχουν. Τον έχουν στριμώξει ενώ θα έπρεπε εκείνος να τους έχει στριμώξει. Οι δικοί μας βουλευτές τι κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά και ευτυχώς φαίνεται ότι μέσα στο κόμμα επικράτησαν οι ορθολογιστές (Δήμας, Αβραμόπουλος, Μητσοτάκης κλπ) και όχι οι λαϊκιστές (Μανώλης, Σταμάτης, Ντινόπουλος κλπ). Ευτυχώς γιατί η παράταξη θα βρισκόταν στις εκλογές ακόμη πιο πίσω και από τον αρχιλαϊκιστή Καρατζαφέρη. Τα ακούς και εσύ αρχιλαϊκιστή Ψαρρά; Γιατί δεν πας με τον Καρατζαφέρη που είναι ο φυσικός σου χώρος.

Ανώνυμος είπε...

Pou ti vrikate ayti ti gerontofatsa. Ti komma einai o anthropos. Naxiotis einai i Parianos.