slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιτελούς συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας


ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων                                                                        Σύρος, 1/11/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011, στην Ερμούπολη Σύρου   συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πρόσκληση του νέου προέδρου της επιτροπής, κ. Βαγγέλη Χαλκιά.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο βουλευτής του νομού κ. Ιωάννης Βρούτσης, τα στελέχη της....
Γραμματείας Οργανωτικού περιφερειάρχες Κυκλάδων κ. Γιώργος Παντάκης και κ. Βαγγέλης Ρέτζιος, η τομεάρχης επικοινωνίας κ. Παναγιώτα Σαρούκου, ο τομεάρχης κινητοποίησης κ. Κώστας Φράγκος και ο τομεάρχης περιφερειακής πολιτικής κ. Κυπριανός Καραγιώργης, πολιτευτές του νομού, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και εκπρόσωποι των Τοπικών Οργανώσεων  από όλο το νομό.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Παντάκης, αφού παρουσίασε τη νέα δομή της Γραμματείας Οργανωτικού, τόνισε ότι:
«Η νέα οργανωτική δομή της Γραμματείας Οργανωτικού επιδιώκεται να διευκολύνει όχι μόνο την ανάπτυξη αμφίδρομης  σχέσης  μεταξύ κόμματος και ελληνικής κοινωνίας, αλλά και τη στενότερη και αποδοτικότερη συνεργασία μεταξύ μας.
Ο δικός μας στόχος, θα πρέπει να είναι η ανάδειξη και η προβολή με κάθε τρόπο των ιδεών και του προγράμματος του κόμματός μας στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας. Έχοντας ως γνώμονα αυτόν ακριβώς το στόχο, κρίνεται απαραίτητη η μεταξύ μας επικοινωνία και συνεργασία.
Καλούμαστε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των πολιτών, να φροντίζουμε για την ορθή λειτουργία των οργανώσεών μας, να παρακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις στην Περιφέρεια και να ενημερωνόμαστε για τα θέματα των Νομών μας. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο ελληνικός λαός μάς θέλει σύμμαχό του. Οφείλουμε να πείσουμε για τα να μεριμνήσουμε για το καλό του τόποι και να δημιουργήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, εντείνοντας τις προσπάθειές μας.
Με σύνεση και πίστη στις ιδέες της παράταξης και του Προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Προόδου.»

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων


  


Δεν υπάρχουν σχόλια: