slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στις 12 Νοεμβρίου το παρθενικό ταξίδι του Blue Star Delos στις Κυκλάδες


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας το παρθενικό ταξίδι του Blue Star Delos, του νεότευκτου πλοίου, για την Πάρο, την Νάξο, την Ίο και την Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12 Νοεμβρίου 2011.
Η ημερομηνία του παρθενικού ταξιδιού για τα τέσσερα κυκλαδονήσια δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από την εταιρεία αφού το πλοίο αναμένεται να προσεγγίσει το λιμάνι του Πειραιά στις 6 ή στις 7 Νοεμβρίου 2011.

Στο πρώτο ταξίδι για τα τέσσερα νησιά των Κυκλάδων που προαναφέραμε δεν θα έχει επιβάτες. Θα ξεκινήσει από τον Πειραιά το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 το πρωί και στα λιμάνια που θα προσεγγίσει (Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη) θα γίνουν μικρές τελετές υποδοχής του πλοίου.
Το Blue Star Delos θα παραμείνει στη Σαντορίνη το Σάββατο το βράδυ και θα επιστρέψει την επομένη προσεγγίζοντας και πάλι τα ίδια νησιά για να ξεκινήσει από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 τα κανονικά του καθημερινά δρομολόγια με προσεγγίσεις την Πάρο, την Νάξο, την Ίο και την Σαντορίνη.

Το BLUE STAR DELOS είναι ένα υπερσύγχρονο πλοίο, ταχύτητας 26 μιλίων, μήκους 145,9 μέτρων, πλάτους 23,2 μέτρων, χωρητικότητας 2.400 επιβατών, διαθέτει 32 καμπίνες για επιβάτες (122 κλίνες) και έχει χώρο για 427 ΙΧ ή για 57 10μετρα φορτηγά αυτοκίνητα και 148 ΙΧ.
Το πλοίο θα διαθέτει άνετους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρει ένα πολυτελές ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Το blog μας σας παρουσιάζει, στο βιντεάκι που ακολουθεί, το νεότευκτο υπερσύγχρονο πλοίο Ro-Pax Blue Star Delos που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd, Κορέας, για να πάρετε μια πρώτη γεύση…


Δεν υπάρχουν σχόλια: