slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Είναι η ώρα να σοβαρευτείτε…»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΣΥΡΟΥ

Σύρος 18 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την πολιτική «κινητοποίηση» του προσωπικού καθαριότητας
στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στέκεται τρομοκρατημένη απέναντι στις εξελίξεις. Η εν τω μέσω της νυκτός έκδοση των αριθ. Υ386, 44003 και 44004 αποφάσεων του Πρωθυπουργού, Υπουργού Εσωτερικών και Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών αντιστοίχως (ΦΕΚ 2326/17-10-2011), μόνο ως κίνηση πανικού μπορεί να ερμηνευτεί.

Βαφτίζεται λοιπόν η πολιτική επιστράτευση, έννοια που παραπέμπει σε ανατριχιαστικές σελίδες της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας μας, πολιτική κινητοποίηση. Ταυτόχρονα, κλείνει τα μάτια και αγνοεί πλήρως την πολιτική κινητοποίηση στην οποία βρίσκεται μια ολόκληρη κοινωνία αυτές τις ημέρες.
Δε μας ξαφνιάζει, γιατί το ΠΑΣΟΚ μάς έχει συνηθίσει σε γλωσσοπλαστικούς ακροβατισμούς που σκοπό έχουν να συγκαλύψουν φασιστικές συμπεριφορές και ενέργειες.

Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου και κύριοι Βουλευτές των Κυκλάδων, είμαστε σε αναμονή και της δικής σας ουσιαστικής και σύμφωνης με τους όρκους που έχετε δώσει πολιτικής κινητοποίησής σας, προς την κατεύθυνση της πραγματικής και με αλήθειες υπεράσπισης των εθνικών και ανθρώπινων συμφερόντων. 

Είναι η ώρα να σοβαρευτείτε και να ασχοληθείτε με τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα διαβίωσης των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: