slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Του Άκη Πιρπιλίδη

Είμαι οργισμένος, εξοργισμένος, αγριεμένος. Ζούμε μέρες ντροπής, και βιασμού της άποψης, και της ελευθερίας μας. ΝΤΡΟΠΗ. Την στιγμή πού ο ελληνικός λαός υποφέρει, δεν τον αφήνουν κάν να διαμαρτυρηθεί. Μας έκλεψαν, μας ξεφτίλισαν διεθνώς, μας ρεζίλεψαν στα μάτια όλης της γής. Είμαστε οι ζητιάνοι της Ευρώπης. Τώρα μας σπάνε και στο ξύλο. ΑΙΣΧΟΣ. Αυτή είναι η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση;

Αυτά είναι τά παιδιά μας; Τά παιδιά του 19; Τι τους έχουν κάνει και σπάνε στο ξύλο απροκάλυπτα ακόμα και τους δημοσιογράφους πού τρέχουν για ένα...
κομμάτι ψωμί;

Τι τούς έχουν τάξει; Τι ψέματα τους έχουν πεί; Τόση αγριότητα; Χτυπούν αλύπητα τον πατέρα τους πού ενώ δεν χρωστούσε τίποτα, πουθενά, τώρα πρέπει νά τρέξει να πληρώσει τόν απάνθρωπο, βρωμερό, αδικαιολόγητο Κεφαλικό φόρο. Γιατί τά λαμόγια τόσα χρόνια έτρωγαν ασύστολα τον ιδρώτα του λαού. Τού κοσμάκη πού πλήρωνε για να πάρει μία σύνταξη πείνας, ένα εφάπαξ για τά γεράματα του. Χτυπούν αλλύπητα τον αδερφό τους πού είναι άνεργος. Μπράβο μπρατσάδες μου. Χτυπάτε πιο δυνατά. Είμαστε κλέφτες; ΟΧΙ. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ πού προσπαθούμε να μην ξεπουλήσουν τήν πατρίδα μας. Και χωρίς πόλεμο μάλιστα. Όταν έπρεπε να πολεμήσει ο Έλληνας το 40 έχυσε με ηρωισμό το αίμα του. ΠΟΛΕΜΗΣΕ όμως.

Τώρα ούτε αυτή την ευκαιρία δεν του δίνουν. ΥΠΟΥΛΑ προσπαθούν να τον ευνουχίσουν, να τον καταστείλουν, να τον ισοπεδώσουν ηθικά και σωματικά.

ΟΧΙ, θα αντισταθώ όπως μπορώ. Επί χούντας αναμετέδιδα από τον ραδιοφωνικό σταθμό μου το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Τώρα θα γράφω. Θα φωνάζω μέχρι να βραχνιάσω, θα πολεμήσω αν χρειαστεί. Είμαι υποχρεωμένος. Είμαστε υποχρεωμένοι να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Όσο δεν πάει κανένας φυλακή, όσο οι 300 συνεχίζουν να παίρνουν τις υψηλότατες αμειβές τους χωρίς καμιά μείωση, οσο το ξεπούλημα συνεχίζεται, όλοι θα αντιστεκόμαστε. ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ. Ποιοι; Οι υπεύθυνοι της κατάντιάς μας.

Κάποτε φωνάζαμε δεν σε θέλει ο λαός, παρ’ την Δέσποινα και μπρός. Τώρα που μάς καταπίνει η ΑΒΥΣΣΟΣ γιατί δεν ακούτε το λαό; Τι περιμένετε να χυθεί αίμα στους δρόμους; Τότε θα είναι πολύ αργά. Ξεκινήστε τώρα! Κάντε μια κυβέρνηση συνεργασίας. ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ!! Και ρωτήστε το λαό. Δεν σημαίνει ότι επειδή σας ψήφισε μετά τις ψεύτικες και παραπλανητικές υποσχέσεις σας,ότι έχετε δικαίωμα να αποφασίζετε για αυτόν. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.


ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ!