slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατακραυγή σε όλα τα γήπεδα για την κυβέρνηση του «ΜΠΑΤΣΟΚ» «Δε σε θέλει ο λαός, παρ’ την τρόικα και μπρος».

Το φαινόμενο των συνθημάτων κατά των πολιτικών που είχαμε χτες στο ΟΑΚΑ με το πάνω που σήκωσαν οι  φίλοι του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή στα γήπεδα της Super League. Τόσο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όσο και στο "Γεντί Κουλέ" οπαδοί του Πανιωνίου και του ...
ΟΦΗ σήκωσαν πανό με μηνύματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής ενώ εν χορώ οι οπαδοί και στα δυο γήπεδα φώναζαν συχνά πυκνά συνθήματα κατά των πολιτικών. Στο πανό στην Κρήτη αναγραφόταν το σύνθημα: «Δε σε θέλει ο λαός, παρ’ την τρόικα και μπρος». Το πανό στη Νέα Σμύρνη έγρσφε: «Κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ».





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το παρόν κείμενο δέχθηκε 2-3 τροποποιήσεις από τον ίδιο που το ανάρτησε (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/99.html) σαν απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη του blog.
Όταν ένα πλήθος, ανόμοιο μεταξύ του σε πολλούς τομείς, το οποίο έχει πάει να παρακολουθήσει ένα μη πολιτικό γεγονός και στο βάθος του κεφαλιού του με τα "άχυρα" όπως γράφουν κάποιοι, έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδιο ή βλέπει να έρχονται (ανεργία, μείωση μισθούκ.λ.π.) και καταλήγει στο τέλος 15 λεπτά αντί να φωνάζει (ούτε μία φορά!!!) το γνωστό γηπεδικό του σύνθημα "έτσι γαμ#ει ο Πειραιάς", αλλά φωνάζει μπροστά σε 1500 Γερμανούς οπαδούς και σε ανταποκριτές ξένου τύπου, που φυσικά την επομένη θα γράψουν ότι οι "βρώμο-Έλληνες" φωνάζουν να βάλουμε τα δάνεια στο πάτο μας, όπως θα απαντούσε ο Γ. Καραϊσκάκης, δηλαδή "θα πάρετε τ' αρχι#ια μας και θα σας γα#άμε όπου σας βρίσκουμε μέχρι να πεθάνουμε" που το βρίσκεις το λάθος?
Ναι είναι πραγματικότητα ότι συμπολίτες μας αγαπάνε πιο πολύ την τοπικιστικού σωματειακού τύπου "πατρίδα" τους από την ίδια την πατρίδα. Μην τους υποτιμάτε επειδή ψάχνουν κάτι που είναι στην ανθρώπινη φύση τους, δηλαδή να ευχαριστηθούν. Αυτό όμως το γεγονός, όπως και της επόμενης μέρας στην Θεσσαλονίκη από τους φίλους του ΠΑΟΚ το στόλισμα για την οικογένεια του δικτάτορα ΓΑΠ με συνθήματα (δεν έχουν τίποτε το χυδαίο και ας αναφέρονται σε ιερά για τους Έλληνες πράγματα) που δεν τολμούν να τα φωνάξουν οι πλατείες, πάει να πει ότι σιγά - σιγά αρχίζει μπροστά στην κατοχή να αναπτύσσεται ένα πατριωτικό μέτωπο που θ' ανατρέψει όλο το βρώμικο σκηνικό και τους δολιοφθορείς της πατρίδας.
Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμα συγκροτημένη πατριωτική συνήδειση όπως έχουν αναπτύξει με πάθος την ανάλογη οπαδική τους "τα παόκια", "οι βάζελοι", τα "χανούμια" ή "οι γαύροι". Να είστε όμως σίγουροι ότι αυτό θα γίνει παρά τη λύσσα τους για το αντίθετο. Και τότε, αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά στο δρόμο των Ελλήνων.
Σας λέω λοιπόν, κρατάτε την φλόγα του Ελληνισμού σας αναμμένη και μην σας παίρνει από κάτω και θα δείτε να βγαίνουν και από τις Τούμπες, τις Λεωφόρους και τα Καραϊσκάκης και από άλλους "παρεξηγημένους χώρους", ωραίοι Έλληνες αποφασισμένοι να πολεμήσουν την αδικία που υφίσταται η χιλιοταλαιπωρημένη πατρίδα.
"Μενεσθέας"
22 Οκτωβρίου 2011 12:13 μ.μ.