slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκος Ι. Λεβογιάννης Συνυπογράφω τη διαμαρτυρία των δυο συμπατριωτών μου

Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του ψηφίσματος που κατέθεσαν οι δυο συμπατριώτες μου (Ελένη Αλιμπέρτη,  Νικηφόρος  Φιλιππουπολίτης)  στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου στις 16.10.2011, γιατί δεν ήμουν παρών. Γνωρίζω μόνο όσα οι ίδιοι αναφέρουν στη διαμαρτυρία τους.
                Θεωρώ όμως ότι ήταν λάθος (νομικό, καταστατικό, αλλά και πολιτικό) του Προέδρου της Γεν. Συνέλευσης να αρνηθεί να το θέσει σε συζήτηση και ψηφοφορία. Η Γενική Συνέλευση είναι το κυρίαρχο όργανο κάθε Συλλογικού φορέα και αυτή μόνο έχει το δικαίωμα να συζητά και να αποφασίζει για ....
ό, τιδήποτε.
                Ο Πρόεδρος είχε υποχρέωση να θέσει το ψήφισμα σε συζήτηση και να τοποθετηθεί αν ήθελε ως απλό μέλος υπέρ ή κατά του ψηφίσματος ή και να προτείνει στη συνέλευση τη μη συζήτησή του. Αρμόδια να αποφασίσει όμως ήταν η συνέλευση.
                Πέραν αυτού ο Πρόεδρος όφειλε επί πλέον να σεβαστεί τα δυο πρόσωπα και για τον λόγο ότι αυτά έχουν υπηρετήσει επί μακρόν τον Σύλλογο και ο ένας μάλιστα σε εποχές πολύ δύσκολες και επικίνδυνες.
                Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και ο λαός μας είναι πρωτοφανής και πρωτόγνωρη και επιβάλλεται να γίνεται αυτή αντικείμενο συζήτησης, ανάλυσης και ανάδειξης σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε συνέλευση, σε κάθε συγκέντρωση. Τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας είναι τεράστια. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν κατ’ επέκταση και αυτοί οι  ίδιοι οι εθνικοτοπικοί Σύλλογοι. Σε τελευταία ανάλυση δεν είναι λίγοι και οι συγχωριανοί μας στην Αθήνα, αλλά και στη Νάξο που έχουν φθάσει σε οικονομικό αδιέξοδο εξ αιτίας αυτής της κατάστασης.
                Επί πλέον η 100χρονη ιστορία του Συλλόγου Κορωνίδας έχει να καταδείξει πολλές δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συμπατριώτες μας που βρέθηκαν κάποιες φορές σε δύσκολη κατάσταση.
Συνυπογράφω τη διαμαρτυρία των δυο συμπατριωτών
Νίκος Ι. Λεβογιάννης
πρώην βουλευτής

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα!!! Καιρός ήτανε να πάρει θέση ο στοχαστής ο ιστορικός ο λαογράφος ο Μέγας πολιτικός άνδρας. Διότι ευτυχώς που υπάρχει κι' αυτός ο ευαισθητοποιημένος Ναξιώτης ο σύγχρονος Φιλόσοφος και Σωτήρας μας με τις αλάνθαστες επιλογές. Χωρίς αυτόν σίγουρα δεν θα υπήρχε Νάξος και Ναξιώτης. Να προσέχει μόνο γιατί το γιαούρτωμα και το αυγούλωμα είναι της μόδας και στην περίπτωσή του του χρωστάνε πολλά και θά' ναι μαζεμένα από τζακ ποτ.

Ανώνυμος είπε...

Επιστρέφουμε άρδην στην εποχή που ο Σύλλογος ήταν παράρτημα του Κρεμλίνου με τα γνωστά αποτελέσματα ,την μακρόχρονη αφάνεια του ιστορικού Συλλόγου και την εν συνεχεία δημιουργία του αιρετικού των Απολλωνιατών .

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης είναι εν ενεργεία δικαστικός;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος Κορωνίδας ανέβασε στην ιστοσελίδα του εδώ και μέρες την ανακοίνωση του Προέδρου της Γεν. Συνέλευσης του Συλλόγου Κορωνίδας κ. Κ.Γ.Σιδερή.
Περιμένω να ανεβάσει και τις διαμαρτυρίες των Ν.Φιλιππουπολίτη- Ελ. Αλιμπέρτη και Ν. Λεβογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ : ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΕΙΣ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Λίγη ντροπή δεν υπάρχει; Αντί να είναι υπόλογος ο Λεβογιάννης που είναι από αυτούς που μας φέρανε στο σημερνο χάλι, έχει το θράσος να μιλά για τραγική κατάσταση; Ο λαός τη ζει, όχιαυτός. Τη ζει ο λαός και με του Λεβογιάννη τις ευθύνες, που ψήφιζε και κάλυπτε όλες τις απατεωνιές.
Ούτε ένα συγνώμη δεν είπε,,,Ποιος ποταμός να τον ξεπλύνει;
Βούβα λοιπόν. Είναι το καλύτερο που έχεινα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον κι ας άργησε. Είναι μαζίμας,σύντροφοι, ο φιλόλογος, όχι ο πρώην βουλευτής, δείχνει να ντρέπεται για το τελευταίο.
Ώστε αγανακτισμένος και συ Λεβογιάννη, πουλάκι μου. Φαίνεται δε πήρες τα αναδρομικά που ζητήσατε. Δεν το πιστεύω. Τώρα θα γίνει η επανάσταση. Δε πα να μου λένε οτι έχειςπροσωπικά με το πρόεδρο της συνέλευσης. Και με το διάολο θα πάω, αρκεί να φύγειη πλουτοκρατίςκαι οιαστικοίεκπρόσωποι της.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ; ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ;
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΠΟ...ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΕΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΝΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ 5-4. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η απαρτία στις γενικες συνελεύσεις ελέγχεται πριν αρχίσει η συνέλευση. Από κει και πέρα μονο αν μπει θέμα απαρτίας επανελέγχεται.
Αλλά ενώ ορισμένοι πνέετε μένεα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, δεν σας καίγετε καρφί για τον τρόπο με τον οποίο απορρίφτηκε το ψήφισμα εναντίον της.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε όλη την ανακοίνωση του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης.
Βγήκε να μιλήσει ο πεθαμένος. Βρε ουστ.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Ο κ. πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης αν μας στείλει την ανακοίνωση του να είστε σίγουροι ότι θα την βάλουμε αγαπητέ φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς και τον κ. Νίκο. Καλώς ορίσατε στον αγώνα. Θα φέρεται μαζί σας και τους έως χθές αντιπάλους σας και νυν εκ νέου συνεργάτες σας κ.κ. Θεόφιλο, Τουμπακάρη, Χωριανόπουλο Αντώνη κλπ ; Ετσι για να κρατάμε θέσεις ανοιχτές...

Ανώνυμος είπε...

Στο παρελθον υπηρξα για ενα περιπου χρονο μελος του Δ.Σ. του συλλογου Κορωνιδας. Τοτε βεβαια δεν υπηρχε ουτε μνημονιο ουτε οικονομικη κριση. Και τοτε ομως αρκετοι προσπαθουσαν να χρησιμοποιησουν το συλλογο (και κυριως την εφημεριδα του) για να προωθησουν τις προσωπικες πολιτικες τους φιλοδοξιες ή απλως για να βγαλουν τα απωθημενα τους. Οι ανθρωποι αυτοι ανηκαν σε ολους τους πολιτικους χωρους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ηταν οι διαφορες πολιτικου και κυριως κομματικου περιεχομενου τοποθετησεις, ειτε στα διαφορα συμβουλια ειτε στην ιδια την εφημεριδα. Τετοιες αποψεις δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το χωριο της Κωμιακης και φυσικα με τις υποχρεωσεις που εχει ενας πολιτιστικος συλλογος βασει του καταστατικου του. Θεωρω οτι κατι παρομοιο συνεβη και στη Γ.Σ. της 16ης Οκτωβριου. Στην ανακοινωση του κυριου Φιλιπποπουλιτη και της κυριας Αλιμπερτη γινεται επικληση στο αρθρο 2, παραγραφος 3 του καταστατικου του Συλλογου για να δικαιολογησθει το ψηφισμα τους. Το αρθρο αυτο αναφερει ως υποχρεωση του Συλλογου "να αγωνιζεται για τη βελτιωση των ορων διαβιωσης των ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ μας και για την αντιμετωπιση καθε προβληματος που αφορα τον ΤΟΠΟ μας". Προκαλω καθε νοημονα ανθρωπο να μου δειξει πού ακριβως στο ψηφισμα αυτο γινεται οποιαδηποτε αναφορα στους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Κωμιακιτες και στην Κωμιακη. Αντ αυτου, γινεται μια απολυτως γενικευτικη αναφορα στα προβληματα του λαου (που προφανως οι δυο υπογραφοντες νιωθουν οτι εκπροσωπουν στο συνολο του). Η δε αναφορα αυτη γινεται υπο την οπτικη γωνια ενος μονο πολιτικοιδεολογικου χωρου(οπως αυτος φαινεται να εκφραζεται σημερα στη χωρα μας).

Ανώνυμος είπε...

Περα απ το γεγονος δηλαδη οτι δεν αναφερονται στους συμπατριωτες τους Κωμιακιτες, ουτε καν για να τηρησουν τα προσχηματα,οι υπογραφοντες το ψηφισμα αρνουνται να δεχτουν οποιαδηποτε αλλη πιθανη αιτια που προκαλεσε τη σημερινη οικονομικο-πολιτικη κριση. Ζουμε ολη στην ιδια χωρα και διαβαζουμε καθημερινα για το τι μπορει να προκαλεσε τη σημερινη πολυ δυσκολη κατασταση(και πιστεψτε με, δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη για το τις και τι πταιει). Ανεξαρτητα ομως απο το τι πιστευει ο καθενας, γινεται φανερο,απο το καλεσμα τους στο λαο(ετσι γενικα και αοριστα) σε συσπειρωση και αντισταση, οτι θελησαν να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το συλλογο μεσω της Γ.Συνελευσης για να προωθησουν ενα συγκεκριμενο πολιτικο και κομματικο "μανιφεστο", που προτρεπει σε καθολικη ανυπακοη (χαρακτηριστικο ξυλινο συνθημα ενος πολιτικου χωρου) στους νομους και το πολιτευμα. Για να μην κρυβομαστε αλλο πισω απ το δακτυλο μας, για τετοιου ειδους ψηφισματα υπαρχει η κεντρικη επιτροπη του Κομμουνιστικου Κομματος Ελλαδας και για τη δημοσιευση τους υπαρχει ο Ριζοσπαστης. Η γενικη συνελευση ενος ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ συλλογου δεν ειναι συνεδριο του ΚΚΣΕ ουτε κανενος κομματος και αντιστοιχα η εφημεριδα του πολιτιστικου συλλογου δεν ειναι η Πραβντα ουτε οποιαδηποτε κομματικη εφημεριδα. Ακομη θα ηθελα να τονισω οτι ειναι ακρως παραδοξο, οξυμωρο και φαιδρο να κατηγορεις καποιον ως αντιδημοκρατικο, οταν εσυ ο ιδιος πιστευεις στη δικτατορια του προτελαριατου και καλεις ευθεως σε ανατροπη του συστηματος. Αν εισαι πιστος στις ιδεες σου και στα ονειρα σου για ενα καλυτερο κοσμο, οπως λες, δεν κανεις εκπτωσεις. Αναμετρασαι τιμια με το συστημα που θες να ανατρεψεις και τελοσπαντων δεν επικαλεισαι τη Δημοκρατια και τους νομους της μονο οταν σε συμφερει. Με αλλα λογια δεν μπορεις να τα εχεις ολα σ αυτη τη ζωη.

Ανώνυμος είπε...

Για το τελος αφησα την ατυχη κατα τη γνωμη μου παρεμβαση στο blog σας του πρωην βουλευτη, κυριου Λεβογιαννη. Ο βουλευτης εκτιθεται αρχικα μονο και μονο απ το γεγονος οτι δεν γνωριζει καν το περιεχομενο του ψηφισματος, οπως τουλαχιστον θελει να πιστευουν οι αναγνωστες. Θα ηθελα αρχικα να πω οτι ειθισται, οταν δεν γνωριζουμε κατι, να μην προτρεχουμε να πουμε τη γνωμη μας γι αυτο. Βεβαιως στη συνεχεια της παρεμβασης του ο κυριος βουλευτης δειχνει οτι το εχει διαβασει μεν,αλλα συνυπογραφει τη διαμαρτυρια (για να μας δειξει ποσο δημοκρατης ειναι) και οχι το ιδιο το ψηφισμα, αφου αναφερεται στην οικονομικη κριση που εχει πληξει τους Ελληνες (αποδειξη οτι γνωριζει το περιεχομενο του ψηφισματος) ενω στη συνεχεια τηρει τα προσχηματα κανοντας μια αναφορα στους συγχωριανους του (που παντως δεν υπηρετει ενας πολιτιστικος συλλογος μονο σε τελευταια αναλυση, αλλα σε μια και μοναδικη κυριε βουλευτη). Εχει επισης μεγαλο ενδιαφερον η τοποθετηση του οτι θεωρει νομικο και καταστατικο λαθος την μη συζητηση του ψηφισματος. Δεν εξηγει ομως στην παρεμβαση του αυτη, γιατι ειναι νομικο ή κατασταστικο το λαθος. Κατι ειναι απλως λαθος η απλως σωστο με τις αντιστοιχες ταμπελιτσες, οταν δεν γνωριζουμε το πως να το δικαιολογησουμε. Αν ο κυριος βουλευτης γνωριζει νομικα καλο θα ηταν να μας εξηγησει κι εκεινος πως ακριβως ενα ψηφισμα-αντιγραφη απο το Ριζοσπαστη δικαιολογει την επικληση του αρθρου 2 παρ.3 του καταστατικου του Συλλογου. Ουτε ομως και γιατι ηταν πολιτικα λαθος μας εξηγει επαρκως. Κρυβεται κι εκεινος οπως και οι υπογραφοντες πισω απο τη δημοκρατικοτητα που πρεπει να διεπει μια γενικη συνελευση, αφηνοντας μαλιστα και ο ιδιος σαφη υποννοουμενα για την δημοκρατικοτητα του προεδρου της. Αγνοειτε κι εσεις μαζι με τους υπολοιπους κυριε βουλευτη το απολυτως ουσιωδες, οτι δηλαδη επροκειτο για τη συνελευση ενος πολιτιστικου Συλλογου και οχι ενος κομματος. Σε απλα ελληνικα, το πως θα αντισταθει η το τι θα κανει γενικοτερα ο λαος δεν αποφασιζεται σε ενα πολιτιστικο συλλογο. Μπορει συζητειται σε φιλικο επιπεδο μεταξυ των μελων του,οπως το συζητουν μεταξυ τους ολοι οι Ελληνες σημερα, αλλα δεν παιρνει τη μορφη ψηφισματος ουτε αποφασιζεται. Ειναι δουλεια αλλων αυτη. Θελει ο Πολιτιστικος Συλλογος Κορωνιδας να στειλει στο ταμειο ανεργιας τους κομματικους ινστρουχτορες ολων των πολιτικων κομματων της Ελλαδας; Δεν ηταν ουτε πολιτικα λαθος κυριε βουλευτη γιατι αν αυτο το ψηφισμα περνουσε προς συζητηση και ψηφιζοταν, θα μετετρεπε τη Γενικη Συνελευση και τον ιδιο τον Πολιτιστικο Συλλογο της Κορωνιδας ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ οργανο ενος κομματος της χωρας. Τα περι σεβασμου των προσωπων ειναι τουλαχιστον αφελη. Αφου λετε οτι δεν το εχετε διαβασει, διαβαστε το και παρτε θεση για το εαν επιθυμειτε να γινεται ο συλλογος οργανο οποιουδηποτε πολιτικου κομματος και μην αρκειστε σε γενικολογες, κενες περιεχομενου τοποθετησεις που αποφευγουν να θιξουν την ουσια.

ΥΓ: Το πόσο κόπτονται για τη δημοκρατία οι υπογράφοντες το αποδεικνύουν με την ανάρτηση και προώθηση στο διαδίκτυο του κειμένου τους ως ψηφίσματος της γενικής συνέλευσης. Κάτι που είναι αναληθές, αφού καμία γενική συνέλευση δεν ψήφισε. Ο πρόεδρός της παραιτήθηκε και εύλογα οι ευαίσθητοι δημοκράτες βρήκαν την ευκαιρία να αλωνίσουν…

Ζαφειρης Σιδερης

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, Ζαφείρη.
Ο Σύλλογος αυτός-κυρίως- έχει πληρώσει ακριβά αυτά τα κομματικά τσατσιλίκια και κάποιοι δυστυχώς δεν έχουν βάλει μυαλό. Ο κ. Λεβογιάννης, όταν πολιτευόταν, έλεγε και έγραφε τα αντίθετα, σχετικά με ψηφίσματα του Συλλόγου Κορωνίδας για την οικονομική κατάσταση, για τις βάσεις, για το ΝΑΤΟ, για την... Αλλαγή κλπ. Τώρα φαίνεται οτι είδε το φως της μοναδικής "αλήθειας" ή θέλει μάταια να βγει από το πολιτικό περιθώριο ή έχει πολιτική άνοια.
Προσπαθεί να μας πει οτι δεν ήξερε το περιεχόμενο του ψηφίσματος-τόσο το χειρότερο- αλλά όμως σε αυτό αναφέρεται, με πρόφαση τα διαδικαστικά, για τα οποία θέλει να χτυπήσει τον άσπονδο φίλο του, πρόεδρο της συνέλευσης. Άρα ήξερε το περιεχόμενο ή το έμαθε από το blog και αντέδρασε αμέσως η δημοκρατική του συνείδηση, όπως παντα! Μάλιστα έστειλε αυτή την...καταλυτική πολιτική του επιστολή και στα μέσα ενημέρωσης για να τη μάθει ο ντουνιάς και όχι μόνο τα μέλη του συλλόγου, που υποτίθεται οτι τα αφορούσε. Ευκαιρία σου λέει "να βγω στην επιφάνεια" με ένα...σημαντικό πολιτικό γεγονός. Μόνο που για την κατάντια του λαού μας είναι ένας από τους φταίχτες της μετά το 1980 καταχρέωσής και διαφθοράς. Ας μη πιάσουμε τα...διαδικαστικά της Βουλής και τι ψήφιζε. Θυμίζει τον πατροκτόνο που αφού σκοτωσε τον πατέρα του ζητουσε τη λύπηση του κοσμου επειδή έμεινε ορφανός.
Αναφέρεται και στη διαδικασία της συνέλευσης, όταν μάλιστα ήταν απών και δε ξέρει λεπτομέρειες.
Ο πρόεδρος της συνέλευσης δεν συμφωνούσε οτι είναι στις αρμοδιότητες του συλλόγου να βγάζει τέτοια ψηφίσματα. Ας αφήσουμε το πότε ήρθε το ψήφισμα, πόσοι είχαν μείνει στην αίθουσα κλπ. Γιατί δεν εξέλεγαν οι 4-5 που το υποστήριζαν άλλο πρόεδρο για να το περάσουν, αφου ο πρόεδρος ήθελε να παραιτηθεί; Απλά, γιατί έβλεπαν οτι δεν είχαν στην πράξη τη δυνατότητα. Το νόμιμα και το καταστατικά λίγο τους ενδιέφερε.
Τώρα, γιατί θυμήθηκαν να το δημοσιεύσουν δέκα μέρες μετά; Μήπως για να το ρετουσάρουν κατάλληλα ή και να περάσει από τον Περισσό;
Ευτυχώς, με τη δημοσιοποίηση έχει τη δυνατότητα κανείς να συγκρίνει το περιεχόμενό του με κομματικά κείμενα και να δει οτι ένας τοπικός σύλλογος μπορεί και πρέπει να συμβάλει να βγει η χώρα μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Και ένας πρώην βουλευτής, από αυτούς που μας έφεραν στην τραγική σημερινή κατάσταση-δικές του οι τρεις τελευταίες λέξεις-έχει το θράσος να αξιοποιεί όπως τον βολεύει ένα ψήφισμα και να καπηλεύεται τον πόνο του λαού μας.
Σαν δε ντρεπόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει επιτέλους κάποιος να τους τα λέει και πολύ σωστά μάλιστα .Μπράβο και σε σας μπράβο και άλλη μια φορά σον Ζαφείρη .

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας μέρος της εθύνης της επι 35+ χρόνια υπερχρέωσης της χώρας δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί. Πολύ αργά για να έχει το ρόλο του αγωνιστή. Τώρα στην κρίση του κόσμου και της ιστορίας. Δε νομίζω να σκέφτεται νέα πολιτική πορεία?

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση του προέδρου της συνέλευσης Κ. Σιδερή, επίτιμου προέδρου Εφετών, είναι δημοσιευμένη από την επόμενη μέρα στο www.koronida-naxos.gr και από κει δημοσιεύσατε σε εικόνα ένα μέρος της. Γιατί δεν τη βάλατε ολόκληρη για να δουν οι αναγνώστες σας την αλήθεια και σε κάθε περίπτωση την άλλη άποψη;

http://naxios.blogspot.com/2011/10/blog-post_4098.html είπε...

http://naxios.blogspot.com/2011/10/blog-post_4098.html
Περί της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Κορωνίδας
10:20 | Αναρτήθηκε από naxios | | Επεξεργασία ανάρτησης

Του Ζαφείρη Σιδερή

Στο παρελθόν υπήρξα για ένα περίπου χρόνο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Κορωνίδας. Τότε βέβαια δεν υπήρχε ούτε μνημόνιο ούτε οικονομική κρίση. Και τότε όμως αρκετοί προσπαθούσαν...... .

http://naxios.blogspot.com είπε...

Ο/Η http://naxios.blogspot.com/2011/10/blog-post_4098.html είπε...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που απολαμβάνει τη συνταξάρα του πασόκου βουλευτή Ο Λεβογιάννης θυμήθηκε ότι υπάρχουν και οι φτωχοί Κωμιακίτες. Αυτοί που δεν καταδέχεται να χαιρετήσει, αν δεν είναι τσιράκια του. Αχάριστος προς το Πασοκ επειδή τον πέταξε, αφού πολιτικά ήταν άχρηστος. Τώρα έγινε φίλος του ΠΑΜΕ. Σύντροφοι αν έχετε τέτοιους φίλους τι τους θέλετε τους εχθρούς;