slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την μη ανάρτηση στο διαδίκτυο των οικονομικών στοιχείων των αιρετών" αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο


 
Στο  δημοτικό συμβούλιο της  Παρασκευής,  μετά από εισήγηση του Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων αποφασιστικέ  -  ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΠΑΡΑΔΟΞΟ  - ομόφωνα να  υποβληθεί  αίτημα  προς το αρμόδιο υπουργείο για τη μη ανάρτηση των οικονομικών στοιχείων των αιρετών στο διαδίκτυο. Ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης, αιτιολόγησε αυτήν την πρόταση, λέγοντας, ότι περικλείει πολλούς κινδύνους η δημόσια ανάρτηση των οικονομικών δεδομένων και κατά συνέπεια η άμεση...
πρόσβαση σ’ αυτά όλων . Φέρνοντας  ως παράδειγμα, την περιπέτεια της κόρης του δημάρχου Ιωαννίνων που την απήγαγα   λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση ότι έχει αποταμιεύσεις  ύψους 500.000 ευρώ. Όπως είπε ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να τεθεί την Δευτέρα και στη συνεδρίαση της ΠΕΔΕ , οπότε δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε πανελλαδικό επίπεδο ως αίτημα των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Βεβαίως επισήμανε  ο Δήμαρχος  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  ότι τα οικονομικά στοιχεία των αιρετών  πρέπει να είναι γνωστά στις αρμόδιες υπηρεσίες και στον εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος κερδίζει εκλογές με το χρήμα, λογικό είναι να το κρύβει.
Τι το παράξενο βλέπετε.