slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης : οι εγκληματικές αμέλειες, έχουν οδηγήσει τους πολίτες σε απόγνωση, τις επιχειρήσεις σε οικονομικό αδιέξοδο και την ελληνική οικονομία σε κατάρρευση».


Με  αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Υπουργείο Οικονομικών, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης  Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει το υπουργείο Οικονομικών και η απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν έχει προηγούμενο.
Πώς να έχει άλλωστε, όταν για δυο ολόκληρα χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών ασκήθηκαν, με πρωτοφανή ερασιτεχνισμό, ανεύθυνες και καταστροφικές πολιτικές.

Πλήρης διάλυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, έλλειψη συντονισμού, πολυνομία, γραφειοκρατία, απουσία συγκροτημένου σχεδίου, ακέφαλες νευραλγικές υπηρεσίες (Γ.Γ.Π.Σ.) ακόμη και έλλειψη στοιχειωδών πρώτων υλών, αποτελούν ένα μόνο μέρος της τραγικής κατάστασης που επικρατεί σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το υπουργείο Οικονομικών θα έπρεπε να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντίθετα οι εγκληματικές αμέλειες του επιτελείου του, έχουν οδηγήσει τους πολίτες σε απόγνωση, τις επιχειρήσεις σε οικονομικό αδιέξοδο και την ελληνική οικονομία σε κατάρρευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: