slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΟΥ ΝΑΞΟΥ «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός της κεντρικής οδού Σαγκρίου - Πυργακίου, όπως είχε αναγγείλει με σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολιχνίου Νάξου ¨η Αγία Παρασκευή", που είχε και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Ο σύλλογος, σημειώνει, ότι θα συνεχίσει με ανάλογες δραστηριότητες και ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:





 Με συμμαχους τη θεληση μας και τον καιρο πραγματοποιηθηκε χτες Κυριακη 23/10/2011 ο καθαρισμος της κεντρικης οδου Σαγκριου-Πυργακιου με επιτυχια για άλλη μια φορα…. Περιπου 30 μελη του Συλλογου Πολιχνιου και μη συμμετειχαν σε αυτην την προσπαθεια μας να καταστησουμε καθαρο τον τοπο μας και να τον διατηρησουμε ετσι.. Αυτο μας δινει δυναμη να συνεχισουμε..

Ευχαριστουμε και παλι ολους οσους μας ενισχυσαν με την παρουσια τους και ιδιαιτερα τη JUNICOAST που ηταν και παλι διπλα μας ….Σε ολους τους νεους συμμετεχοντες μοιραστηκαν official μπλουζακια της junicoast και ενημερωτικα φυλλαδια για την ιδιαιτεροτητα και την προστασια του πλουτου της περιοχης μας……

Δεν υπάρχουν σχόλια: