slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, καταγγέλλει τις αθλιότητες ενάντιο του


Δελτίο Τύπου              Αθήνα,  17/10/2011
 πρώην πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, καταγγέλλει τα εξής:

     Χθες Κυριακή, 16/10, κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Νικηφόρου Μανδηλαρά, στην ομώνυμη πλατεία του Γαλατσίου, όπου παραβρέθηκα ύστερα από πρόσκληση του Δήμου όπως και εκατοντάδες άλλων πολιτών, μια ομάδα 5-6 ατόμων με επικεφαλής τους δημοτικούς συμβούλους Γρ. Χαραλαμπίδη του ΚΚΕ και Άρη Παπαδοκωστόπουλο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, διέκοψαν την τελετή ασχημονώντας με φωνές και βρισιές εναντίον μου.
     Παρά την αποδοκιμασία των παρευρισκομένων κατοίκων Γαλατσίου, συνέχισαν και μετά το τέλος της εκδήλωσης να ασχημονούν, αγνοώντας και την κατευναστική προς αυτούς παρέμβαση και τις συστάσεις του Μανώλη Γλέζου, παρόντος επίσης στην τελετή προς τιμήν του συμπατριώτη και συναγωνιστή του Νικηφόρου Μανδηλαρά.
     Διαμαρτυρόμενος απευθύνθηκα στους κατοίκους λέγοντας: «Αυτά που παρακολουθείτε θα τα στείλουν να μεταδοθούν από τα κανάλια, ότι τάχα με αποδοκιμάζετε όλοι εσείς και όχι μόνο 5 άτομα». Πράγματι, φρόντισαν να τα καταγράψουν και να τα αποστείλουν σε κανάλια και blogs και μεταδόθηκαν στο ανύποπτο κοινό λίγες ώρες αργότερα.
     Καταγγέλλω τις οργανωμένες αυτές αθλιότητες που δεν αποτελούν πολιτικά γεγονότα αλλά καπηλεία της αγωνίας και της ανησυχίας που διακατέχει σήμερα το λαό, κατάσταση που ασύστολα και ανεύθυνα προσπαθούν να επιτείνουν όσοι πρωτοστατούν σε αυτές και οι κομματικοί φορείς που τους καλύπτουν, αν δεν τους καθοδηγούν όπως προκύπτει από τις κομματικές τους ιδιότητες. 





Βουλή των Ελλήνων, 100 21 Αθήνα
Τηλ.: 210 - 370.8200, Fax: 210 – 370.8210
E-mail: ak@apkaklamanis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: