slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ας το δει αυτό ο κ. Παπανδρέου, όσο είναι ακόμα καιρός..

Προφανώς έντρομη η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, από αυτά που συμβαίνουν στον υπόλοιπο αραβικό κόσμο και κυρίως από τις εικόνες λιντσαρίσματος  του επί 42 χρόνια ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, από τον ίδιο τον εξαθλιωμένο λαό του, σπεύδει....
να λάβει άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στη χώρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε ξαφνικά να απελάσει από τη χώρα 3.000.000 αλλοδαπούς εργαζόμενους στην Σαουδική Αραβία. Μεταξύ αυτών που απελαύνονται είναι και 30.000 Τούρκοι εργαζόμενοι. Η ανεργία στην Σαουδική Αραβία ανήλθε τον Ιούνιο 2011 στο 10,8%.  Ας σημειωθεί ότι η Σαουδική Αραβία έχει γηγενή πληθυσμό 18,7 εκατομμύρια και οι αλλοδαποί που διαμένουν στη χώρα ανέρχονται σε 8.5 περίπου εκατομμύρια.
Η ηγεσία της χώρας στοχεύει στο να διώξει  3 εκατομμύρια αλλοδαπούς εργαζόμενους από τη χώρα, ώστε ο αριθμός αυτός να αναπληρωθεί από Σαουδάραβες ανέργους και με τον τρόπο αυτό να πέσει η ανεργία.
Το θέμα αυτό ας το δει λοιπόν και ο κ. Παπανδρέου και ας λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις, όσο είναι ακόμα καιρός. Η ανεργία, η ανέχεια και η εξαθλίωση του γηγενούς πληθυσμού της χώρας μας, προστιθέμενες στην εξαθλίωση των πολυάριθμων αλλοδαπών, θα λάβουν σε λίγο, όλα μαζί, εκρηκτικές διαστάσεις και θα δημιουργήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: