slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

9 μονάδες μπροστά η ΝΔ σε γκάλοπ του ΣΚΑΪ

http://2.bp.blogspot.com/-OnDXqtUUc7U/Th9HDI4CNYI/AAAAAAACM2o/n55A7n28lJ8/s1600/_1_%257E1.JPGΚατά 9 μονάδες προηγείται η ΝΔ σε  γκάλοπ εκλογικής επιρροής  της Public Issueσύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του Star. Τα πλήρη αποτελέσματα  θα μεταδώσει ο ΣΚΑΙ  στο κεντρικό δελτίο σήμερα  στις 21:00.

Το γκάλοπ δίνει συγκεκριμένα ποσοστό  31% στην Νέα Δημοκρατία, 22% στο ΠΑΣΟΚ,10% στο ΚΚΕ, 9% στο ΛΑ.Ο.Σ, 9 % στο Σύριζα  και 5% στη Δημοκρατική Αριστερά,  η οποία  διπλασίασε το ποσοστό της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν μια κυβέρνηση παίρνει τόσα σκληρά μέτρα για να μη πάει η Χώρα στο χειρότερο είναι δικαιολογημένη η συγκηριακή αντίδραση. Όταν όμως μια αντιπολήτευση εξουσίας καταγγέλει τα πάντα και εντούτοις μένει καθηλομένη κάτω από τα ποσοστά της των τελευταίων εκλογών αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι όταν ο λαός συνέλθει από την παραζάλη των αναγκαίων μέτρων για να μη χρεωκοπήσουμε τότε θα αποφασίσει και για το συμφέρον του τόπου. Και με την απόφαση του αυτή θα τιμωρίσει εκείνους που έκαναν ότι το χειρότερο για να φέρουν την Ελλάδα το 2009 στην ύφεση, την ανυποληψία και τη χρεωκοπία.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! Υπάρχει κατάρευση του ΠΑΣΟΚ χωρίς άνοδο της ΝΔ. Μήπως πλέον τα κόμματα ΤΕΛΟΣ? Δικοματισμός ΤΕΛΟΣ? Καιρός ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοι ρε φίλε να μας κυβερνήσουν η Αλέκα, ο Τσίπρας ή ο Καρατζαφέρης.