slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Συμφωνώντας με την δήλωση του μεγάλου αγωνιστή και συμπατριώτη μας Μανώλη Γλέζου ότι «Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940» θέλω να επισημάνω ότι σήμερα λόγω της ημέρας ο λαός σε όλη την Ελλάδα βρήκε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα ουσίας σε όλους αυτούς που ...
με δόλο (ορισμένων εξ αυτών) αλλά και την ανικανότητα, τις παραλήψεις τις συγκαλύψεις και την ανοχή (των υπολοίπων) οδήγησαν την χώρα στον εξευτελισμό και στην υποτέλεια προδιαγράφοντας ένα τρομακτικό μέλλον για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας!
Οι πολιτικές ορτινάτζες της τελευταίας τριακονταετίας που μεθοδευμένα έφεραν τα πράγματα ως εδώ έχουν το απύθμενο θράσος να παρουσιάζονται τώρα ως "αθώες περιστερές" που μελοδραματικά μας υπόσχονται λύσεις αλλά και ως "γκάγκστερ" που δεν διστάζουν ευθέως να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν!
Βιώσαμε όλοι στο πετσί μας τις προεκλογικές τους ψευτιές και μετά τις συνεχείς παλινδρομήσεις και αυτοαναιρέσεις των δηλώσεων και των υποσχέσεων τους.
κ. πρόεδρε της Δημοκρατίας!... σήμερα ο λαός από άκρου σ’ άκρου σε όλη την Ελλάδα σας έστειλε ένα σαφές μήνυμα δηλ. ότι όλοι σας είστε ανεπιθύμητοι και συνένοχοι στην συνείδηση του!
Αν θέλετε λοιπόν να σώσετε την υστεροφημία σας, τον θεσμό που υπηρετείτε αλλά το κυριότερο να “ξεπλυθείτε” από τον χαρακτηρισμό “Προδότη” που σας βροντοφώναξε το οργισμένο πλήθος, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ εδώ και τώρα!

Υποσημείωση
Οι αναφορές του γνωστού κωλοτούμπα κ. Καρατζαφέρη που μίλησε για Αριστεριστές η λέξη  “όχλος” που ακούστηκε από τους έντρομους κυβερνητικούς και τα παπαγαλάκια τους στα Μ.Μ.Ε όπως και η απόδοση των ευθυνών από κάποιους (για άλλη μια φορά) στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο γελοίες μπορούν να χαρακτηριστούν μια και αν το συγκεκριμένο κόμμα είχε την οργανωτική υποδομή αλλά και την τόσο μεγάλη αποδοχή από το ανώνυμο πλήθος δεν θα ήταν 5ο κόμμα αλλά 1ο.

Μ. Γλέζος: "Σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό... by funked00