slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες 2011 και 2012»

Δημοτική Κίνηση:
«Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»
Μαράκης Νικόλαος, Επικεφαλής
Χώρα Νάξου

Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νάξος, 05/10/2011

Θέμα: «Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες 2011 και 2012»

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ναξιακό ΓΣ και στον Πανναξιακό για τις επιτυχίες τους στους 24ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, και ειδικότερα στους αθλητές Ευθύμιο Μικέ, Μαρία Μανδηλαρά, Γεωργία Μαργαρίτη, Στέλλα Πετροπούλου και Γιάννη Μαργαρίτη για τα μετάλλια που έφεραν στην Νάξο.

Η διοργάνωση των επόμενων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στο νησί μας, αποτελεί μία δικαίωση των πολιτικών επιλογών της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την ανακατασκευή και την δημιουργία στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου. Παρά τα προφανή οφέλη του έργου αυτού για την Ναξιακή Νεολαία και τα Αθλητικά Σωματεία, η τότε αντιπολίτευση το είχε αντιμετωπίσει ως ήσσονος σημασίας, επιχειρηματολογώντας ότι υπάρχουν πιο άμεσες ανάγκες για το νησί.

Σήμερα, η νυν δημοτική αρχή κομπάζει με ανακοινώσεις για την ανάθεση της επόμενης διοργάνωσης στην Νάξο, ενώ ταυτόχρονα με την πολίτική της έχει απαξιώσει τον αθλητισμό και τις  εγκαταστάσεις του νησιού, καθώς:
·         Κανένας εκπρόσωπος του Δήμου δεν ήταν στην Μυτιλήνη για να παραλάβει την σημαία των αγώνων
·         Απέδωσε το ανταποδοτικό τέλος για τα αθλητικά σωματεία, που πληρώνουμε όλοι μας μέσω της ΔΕΗ, στην μεταφορά των μαθητών
·           Εγκατάλειψε το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν τα μέσα της Πάρου, καθώς εκεί διεξήχθη ο αγώνας Αναγέννησης Νάξου - ΑΟ Πάρου. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφίες από το blog Naxos365

Είναι υποχρέωση προς την νεολαία των νησιών μας να ακολουθούνται έμπρακτες πολιτικές που προάγουν τον αθλητισμό. Οι ανακοινώσεις και οι φωτογραφήσεις είναι κενές περιεχομένου, εάν δεν συνοδεύονται με αντίστοιχα έργα και χρηματοδοτήσεις. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: