slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Παλλαϊκός ξεσηκωμός!
Σε όλους τους τόπους δουλειάς, σε όλους τους κλάδους, συναγερμός!
Ενότητα κι αγώνας για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας!
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Η καπιταλιστική βαρβαρότητα και τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τέλος. Για να σωθούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των δανειστών δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για άλλες αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Μόνο με το συλλογικό αγώνα μπορούμε να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας.
Το ΠΑΜΕ σε καλεί
Να αρνηθούμε συλλογικά και οργανωμένα να πληρώσουμε τα χαράτσια, να αντισταθούμε στις απολύσεις, στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων στην κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας κ.α.
Η ίδια η ζωή πλέον αποδεικνύει περίτρανα πως φιλολαϊκή λύση στα πλαίσια της καπιταλιστικής ανάπτυξης δεν υπάρχει. Υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο δρόμος που υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι των μονοπωλίων. Συσπείρωση με το ΠΑΜΕ, λαϊκή συμμαχία, Μέτωπο για λαϊκή οικονομία και εξουσία.
Για να γίνουν κοινωνική - λαϊκή ιδιοκτησία τα μέσα παραγωγής και ο πλούτος που παράγεται. Για αξιοπρεπείς μισθούς, για ζωή με δικαιώματα.
Όλοι στη μάχη για την οργάνωση του αγώνα
«Έχεις και εσύ ευθύνη! Ατομική λύση δεν υπάρχει! Οργανώσου στο σωματείο σου, στάσου όρθιος, πάλεψε. Οφείλεις να μπεις μπροστά. Μέσα από το συλλογικό αγώνα, να παρεμποδίσουμε, να δυσκολέψουμε την υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων και στην πορεία να ανατρέψουμε την πολιτική της κυβέρνησης.
Σκέψου! Το "κόστος του αγώνα" και των απεργιών αποδεικνύεται τελικά ότι είναι πολύ λιγότερο από το κόστος των κυβερνητικών μέτρων!
Μην αναγνωρίζεις, μην νομιμοποιείς στη συνείδησή σου τις αντιλαϊκές πολιτικές και το χρέος. Να διαγραφεί εδώ και τώρα. Να πληρώσει η πλουτοκρατία! Τέρμα οι θυσίες για τη σωτηρία της ΕΕ και της πλουτοκρατίας.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ 11 π.μ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)
e-mail: pamenaxoy@yahoo.gr τηλ.: 6944693936 – 6906279789

Δεν υπάρχουν σχόλια: