slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση του πρόεδρο του ΟΛΠ κ. Γιώργου Ανωμερίτη για την συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ)


Με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) (Μαϊτό Νίκο, Καλαϊτζή Μανώλη, Κονδύλη Σταύρο, Γιακούμη Ιάκωβο, Καραπάτη Πέτρο, Τσάφου Κατερίνα, Χωριανόπουλο Αντώνη) συναντήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. στον Πειραιά ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) κ. Γιώργος Ανωμερίτης.
Κύριο θέμα της σύσκεψης ήταν, όπως άλλωστε και πρόσφατα με τον Δήμαρχο Νάξου και το Λιμενικό Ταμείο Νάξου, το μέλλον του λιμανιού της Νάξου.Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης ανάπτυξε τις απόψεις του για να ένα ισόρροπο περιβαλλοντικά και παραγωγικά πρότυπο ανάπτυξης του νησιού, του...
οποίου κύρια Πύλη είναι το λιμάνι. “Με σεβασμό στην ιστορικότητα της πόλης οφείλουμε να συζεύξουμε τον Τουρισμό με τον Πολιτισμό παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.”
Δήλωσε ότι θα βοηθήσει κάθε θεσμικό όργανο προς την κατεύθυνση αυτή, εφόσον όλοι κινηθούν συντεταγμένα, και φυσικά κάθε πρωτοβουλία της ΟΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: