slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ΕΣΡ προσπαθεί να φιμώσει τα ΜΜΕ της Νάξου!!!!

Όταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι στην αντιπολίτευση είναι υπέρ της ελευθεροτυπίας, υπέρ των μπλογκ, υπέρ της σάτιρας και γενικά είναι υπέρ των πάντων. Όταν όμως είναι κυβέρνηση όλα τους ενοχλούν και πρώτη προτεραιότητα τους είναι η λογοκρισία, η διαστρέβλωση των γεγονότων, η φίμωση, η τρομοκρατία για εφημερίδες, ραδιόφωνα και μπλογκς που ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν τα «σκοτεινά» σημεία της νέας φουρνιάς «πρασινοφρουρών» και τα έργα και ήμερες της νεόκοπης αλλά ήδη γερασμένης Κυβέρνησης του Γ.Α.Π..

Και αφού εξαντλήσουν όλες τις μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα επεμβαίνει το ανεξάρτητο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το όποιο όπως διαβάσαμε στο naxosfan έφτασε στο σημείο να αποστείλει στα ΜΜΕ της Νάξου ειδικές οδηγίες για το πως θα σχολιάζουν την οικονομική πολιτική και τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Τη είδηση έκανε γνωστή σήμερα η ιδιοκτήτρια του Ρ/Σ «Mesogeios 105,4 fm» Ρούλα Μπράουν στην πρωινή της εκπομπή και την επιβεβαίωσαν τόσο ο εκδότης της «Μάσκας» κ. Καμβύσης όσο και ο εκδότης της «Κυκλαδικής» κ. Καρανίκας.
Το ανεξάρτητο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Ζήτησε από την ιδιοκτησία του Ρ/Σ «Mesogeios 105,4 fm» να στείλει το ηχογραφημένο cd με δυο συγκεκριμένες -14/9/2011 και 20/9/2011- εκπομπές του κ. Γ. Καμβύση.
Ενδεχομένως ο εν λόγω δημοσιογράφος να σατιρίζει τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Π. Ρήγα άλλα και τα τοπικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.– δυστυχώς κάποιοι ακόμα λένε ότι είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί «παράπτωμα» είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί πρόστιμο ούτως ώστε να συμμορφωθούν με τας υποδείξεις!!!
Τώρα στο ερώτημα πως έμαθαν οι άνθρωποι του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για το περιεχόμενο των εκπομπών «Σημεία και τέρατα» του Γ. Καμβυση δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται και πολλή σκέψη. Έξαλλου την μέθοδο κάποιοι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ την ξέρουν πάρα πολύ καλά και από παλιά…



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε μαλακίες. Το ΕΣΡ έχει το δικαίωμα να στέλνει υποδείξεις μόνο στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και αυτό έκανε για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για τη Νάξο. Ειδικά για την οικονομική κρίση δε νομίζετε οτι οι δημοσιογράφοιπρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί δημιουργούν πολλές φορές ψυλογία πανικού και σύγχυσης;
Όσο για συγκεκριμένες εκπομπές, και πάλι το ΕΣΡ, άμα του καταγγείλουν κάτι, είναι υποχρεωμένο να το ψάξει. Δε φταίει το ΕΣΡ. Αυτή είναι η δουλειά του, αυτός είναι ο νόμος(και επί ΝΔ έκανε συστάσεις και έκοβε πρόστιμα) και αυτό κάνει σε όλη τη χώρα.
Καταλάβατε λοιπόν γιατί γράφετε μαλακίες;

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιο προσωπο θεωρεί ότι θίχθηκε από κάποια εκπομπή μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια και οι ''ανώνυμες'' κυριως καταγγελίες στο ΕΣΡ είναι μια άλλη ''μέθοδος''. Οι σημερινοί καιροί είναι δύσκολοι, ύπουλοι και βρώμικοι. Εγώ που όλα μου τα χρόνια είμαι σοσιαλίστης και δεν έχω ψηφίσει πότε άλλο κόμμα, πραγματικά ντρέπομαι. Τελικά έχουμε δημοκτρατία; Ελευθερία του λόγου; Για σοσιαλισμό δεν τολμώ ούτε να ρωτήσω. Κρίμα οι αγώνες. Ντρέπομαι για την ποιότητα των πολιτικών μας και για τις σπατάλες όλων τους που μας έφεραν σε αυτό το επίπεδο. Σιγά Σιγά πιάνουμε πάτο. Ντρέπομαι γιατί εδώ και δεκαετίες μας κυβερνούν τα ίδια σχεδόν πρόσωπα, αυτά τα ίδια που είχαν την διαχείριση της χώρας μου. Τώρα κάνουν ότι δεν ήξεραν. Η χώρα μου βρίσκεται σε ''πόλεμο'' σε έναν ύπουλο οικονομικό πόλεμο που σιγά σιγά μας εξαθλιώνει. Λυπάμαι, ντρέπομαι και για όλους εμάς που δημιουργήσαμε με την ανοχή μας όλο αυτό το πολιτικό πελατειακό σύστημα γιατί έτσι μας βόλευε, μας ενδιέφερε μόνο η πάρτη μας και τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

pios einai re paidia proedros sto ERS?

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε μια περίοδο που τα κάθε λογής λαμόγια προσπαθούν
να ακυρώσουν κάθε, έστω και δειλή, προσπάθεια προς τα εμπρός και να μας γυρίσουν στο μπάχαλο της προ του 2010 κατάστασης που τους βόλευε και είχαμε φθάσει με ευθύνη κυρίως των πολιτικών και περισσότερο αυτών που κυβέρνησαν.
Για να πετύχουν το σκοπό τους εκμεταλλεύονται τα υπαρκτά προβλήματα της φτωχολογιάς και κυρίως των ανέργων και επιστρατεύουν διεφθαρμένους, ανόητους και αγράμματους δημοσιογράφους της πλάκας σαν και αυτούς που συναντάμε στη Νάξο. Αυτούς που τη βρισιά και τη συκοφαντία τη βαπτίζουν κριτική, τη σαχλαμάρα σάτιρα, την ασυδοσία δημοκρατία, την κομματική γραμμή ουδέτερη πολιτική ανάλυση. Ο Θεός να τους κάνει δημοσιογράφους. Δεν θα τους περάσει. Θέλουν δεν θέλουν η Ελλάδα θα σωθεί και δυστυχώς για αυτούς και τους πάτρωνες τους θα απογοητευθούν.
Που φθάσαμε, κάποιος από τους πάτρωνες τους, ο τοπικός βουλευτής της συντήρησης (κονσέρβα), αυτός που εξαφάνισε τον Χωματά επειδή επένδυσε και σταδιοδρόμησε κομματικά πάνω στη θεοποίηση της φοροδιαφυγής και της ρουσφετολογίας, που οδήγησαν τη Χώρα στην καταστροφή, να κατηγορεί τους σημερινούς για καθυστέρηση πάταξης της φοροδιαφυγής. ΑΙΣΧΟΣ λαμόγια της Νάξου.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ. ΘΑ ΣΤΗ ΦΕΡΕΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ.