slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αννούλα μας, τι έχεις να πεις γι' αυτό;


Βιβλία υπάρχουν, αλλά... μόνο για τους υπαλλήλους του ΥΠΔΒΜΘ

Όλα δείχνουν ότι η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς βιβλία ενώ τα λεφτά των σχολικών επιτροπών δεν επαρκούν για φωτοτυπίες ή ακόμα περισσότερο για έκδοση... dvd, όπως ακούστηκε. Το αποτέλεσμα είναι οι γονείς να ψάχνουν πανικόβλητοι να βρουν βιβλία για τα παιδιά τους. Μάταια, αλλά όχι για όλους! Βλέπετε, την ώρα που συμβαίνουν αυτά σε κάθε φυσιολογικό κοινό θνητό, μια ανακοίνωση που διακινείται εντός του υπουργείου Παιδείας δείχνει ότι βιβλία υπάρχουν – αλλά μόνο για τα «δικά μας» παιδιά, δηλαδή αυτά των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο, που φέρει ως ημερομηνία την 31η Αυγούστου, επειδή «τα σχολικά βιβλία θα χορηγηθούν με μεγάλη καθυστέρηση περίπου στο τέλος Σεπτεμβρίου και μετά», ενημερώνεται το υπαλληλικό προσωπικό ότι «όποιος από τους συναδέλφους ενδιαφέρεται να προμηθευτεί σχολικά βιβλία για τα παιδιά του» παρακαλείται να υποβάλει σχετική αίτηση στο γραφείο του συλλόγου των εργαζομένων.



Στην συνέχεια δίνονται και τα τηλέφωνα τεσσάρων υπαλλήλων, στους οποίους μπορούν να απευθύνονται οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους για περισσότερες πληροφορίες. Κατά συνέπεια, όπως γίνεται αντιληπτό, βιβλία τελικά υπάρχουν, είναι όμως λίγα αλλά μπορούν να τα πάρουν κατά προτεραιότητα τα «δικά μας παιδιά», των γονέων δηλαδή που έχουν την τύχη να εργάζονται στο υπουργείο Παιδείας...


ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: