slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πνιγμοί σε Σύρο και Πάρο

Δυο συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό σε Σύρο και Πάρο. Σε δελτία τύπου το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μας ενημερώνει σχετικά καθώς και για σύλληψη για ναρκωτικά στην Ίο και μεταφορές ασθενών…
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πνιγμός στη Σύρο - Σύλληψη για ναρκωτικά στην Ίο - Μεταφορές ασθενών

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες (Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011), από τη θαλάσσια περιοχή όρμου «ΓΥΑΛΟΥ» Σύρου, 28χρονος υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 20 μ. από έτερο υποβρύχιο αλιέα.
Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή στελέχη της Λιμενικής Αρχής, καθώς και επαγγελματίας δύτης, ο οποίος καταδύθηκε και ανέσυρε τον 28χρονο.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του, πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σύρου.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στο λιμάνι της Ίου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ένας 26χρονος διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκε  επιμελώς κρυμμένη κάτω από τη σέλα του δικύκλου του, ποσότητα κάνναβης  βάρους 140,1 γραμμαρίων. 
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή  Ίου. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
12χρονου, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Θ. 39 και
49χρονου, από λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πνιγμός στην Πάρο

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα (Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011), από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ» Πάρου, 33χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά  για τη διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: