Η ελληνική κυβέρνηση όμως, έχει αποδειχτεί ότι άλλα έλεγε τόσο καιρό εντός των τοιχών, και άλλα συνέβαιναν στο εξωτερικό και στα διεθνή φόρα.
Η μία “καρπαζιά” μετά την άλλη! Τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας! Όσα λάθη και αν έκανε αυτή η κυβέρνηση, έχει μία μόνο υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό! Να πεί όλη την αλήθεια!
Αυτή είναι η μοναδική της ευκαιρία, αλλά και η μοναδική της υποχρέωση. Η κυβέρνηση που ...
ευαγγελίζεται την “ανοιχτή διακυβέρνηση” οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα την επίμαχη επιστολή με τις δεσμεύσεις έναντι των δανειστών μας! Πείτε επιτέλους την αλήθεια!
O ελληνικός λαός, τόσους μήνες, έχει δώσει ακόμη και την ζωή του για να μπει η οικονομία σε τροχιά “ανάπτυξης”… Έκανε τόσες θυσίες… Όχι άλλα ψέματα ή μισές αλήθειες! Ο ελληνικός λαός απαιτεί να δώσετε την επιστολή αυτή στη δημοσιότητα, να μάθει επιτέλους όσα συμφωνούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες, όσα συμφωνείτε με τους δανειστές για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, χωρίς την συγκατάθεσή μας!
Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να μάθει… Και εσείς, ως κυβέρνηση του “opengov” έχετε την υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό να του πείτε όλη την αλήθεια! Είναι πρωτοφανές στιν ιστορία του ΔΝΤ να ζητείται «εγγυητική επιστολή» τόσο του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Οικονομικών της χώρας την οποία χρηματοδοτεί. Ο λαός απαιτεί από την εκλεγμένη κυβέρνηση που ψήφισε να δεί την επιστολή πριν σταλεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού…