slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου ο αντιπεριφερειάρχης Σ. Παμπάκας – «Να ενθαρρύνουμε τους νέους, να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα».

Ενημερωτική συνάντηση με το ΔΣ και τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Ισιδώρου στη Ρόδο είχε το προηγούμενο Σάββατο ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παμπάκας, συνοδευόμενος από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.


Κατά τη διάρκεια του διαλόγου που έγινε, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν στη μελισσοκομία, τη διάθεση του ελαιολάδου και την αναδιάρθρωση των παλαιών αμπελώνων και ελαιοδέντρων.
Ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας ομάδας παραγωγών, με σκοπό την καλύτερη διάθεση των τοπικών προϊόντων, μέσα από τη διαδικασία της ταυτοποίησής τους.
Επίσης, τέθηκαν προς συζήτηση προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς, με τον κ. Σωτήρη Παμπάκα και τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού να συμφωνούν ότι θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα και κίνητρα προκειμένου να ενθαρρυνθούν οι νέοι της περιοχής, αλλά και συνολικά της Περιφέρειας, να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: