slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: «Αυτοί απέτυχαν, οι άλλοι φταίνε-Παραλήρημα Βενιζέλου»

benizelos_kapetanios
      Ευάγγελος Βενιζέλος, «ιδρώτα, αίμα και δάκρυα».


«Με το αποψινό του παραλήρημα, ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της αλήθειας κ. Βενιζέλος απέδωσε την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής στους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λίγο μετά την δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών το βράδυ της Κυριακής.

«Ακούμε πρωτοφανή πράγματα: Η πολιτική τους απέτυχε, οι άλλοι φταίνε!» αναφέρει η ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη.

»Ακυρώθηκε το ταξίδι του κ. Παπανδρέου στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε έκτακτο υπουργικό...
συμβούλιο, με μόνο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα την απίστευτη επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Και όλα αυτά, λίγη ώρα μετά τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη...»

»Αν, επίσης, νομίζει ο κ. Βενιζέλος ότι κάθε φορά που επικοινωνεί με τον κ. Σαμαρά, θα εξασφαλίζει τη σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζει σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα!»

»Παίρνουν μέτρα, δεν τους βγαίνουν, παίρνουν και νέα μέτρα, πάλι δεν τους βγαίνουν και για αυτό τους φταίει … η Νέα Δημοκρατία».

»Η κυβέρνηση παραπαίει, ο κ. Βενιζέλος μαινόμενος βρίζει, ο κ. Παπανδρέου κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρό του και ο κόσμος αποσβολωμένος δεν πιστεύει σε αυτά που βλέπει και ακούει» καταλήγει το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: