slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκατίνιασμα Ρέππα-Ραγκούση

Νέο επεισόδιο ήλθε να προστεθεί στην κόντρα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Δημήτρη Ρέππα με τον υπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Βουδούρης, που απέστειλε και επιστολή στον πρωθυπουργό, επέρριψε ευθύνες σε υπουργούς για την καθυστέρηση στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Άμεσα παρενέβη ο κ. Ρέππας, ο οποίος μέσω τηλεοπτικού σταθμού, ανέφερε πως όταν ανέλαβε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν παρέλαβε τίποτα έτοιμο για το μισθολόγιο.
Ο προκάτοχός του κ. Γιάννης Ραγκούσης, μέσω διαρροών, υποστήριξε πως όταν έφυγε από το υπουργείο είχε έτοιμο νομοσχέδιο και αιτιολογική έκθεση.
Ο κ. Ρέππας ξαναπήρε τη σκυτάλη της αντιπαράθεσης και διέψευσε τον υπουργό Μεταφορών, λέγοντας ότι δεν υπήρχε έτοιμο σχέδιο νόμου, παρά κάποιες σημειώσεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν το καθιστούν νομοσχέδιο.
Ενοχλημένος ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ενοχλημένος από τη νέα κόντρα και δεν αποκλείεται αύριο να υπάρξει κάποια αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου είτε μέσω διαρροών, είτε μέσω δήλωσης, προκειμένου να σβήσει η νέα εστία έντασης, προτού μετατραπεί σε «πυρκαγιά» εντός της κυβέρνησης.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: