slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα του Βουλευτή Κυκλάδων Γ. Παπαμανώλη για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς.

Μήνυμα του Βουλευτή Κυκλάδων Γ. Παπαμανώλη για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς.
Αγαπητοί μαθητές, Σήμερα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης, προκειμένου να αποκτήσετε στέρεες βάσεις και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει από τη ζωή, είναι μπροστά σας.
Σε αυτόν τον αγώνα, γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών θα είμαι συνοδοιπόρος, προσπαθώντας από την πλευρά μου, να διεκδικήσω τις συνθήκες εκείνες, ώστε τίποτα να μην εμποδίσει την εκπαιδευτική κοινότητα των Κυκλάδων μας, και ιδιαίτερα τους μαθητές μας στο δικαίωμά τους να κοιτούν το μέλλον με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία.

Είναι αλήθεια ότι η χώρα βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Οι δυσκολίες αυτές δεν πρέπει να μας σταματήσουν και ούτε θα επιτρέψουμε να σταματήσουν τη δική σας πορεία.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα σε αυτό το ξεκίνημα. Ιδιαίτερα με την χορήγηση των βιβλίων. Θέλω να πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των εκπαιδευτικών θα ξεπεραστεί το πρόβλημα μέχρι αυτά να σας αποσταλούν.
Εύχομαι, δάσκαλοι και μαθητές να έχετε μια όμορφη, δημιουργική σχολική χρονιά, να έχετε υγεία και δύναμη για να φτάσετε και να ξεπεράσετε τους στόχους σας.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: