slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ) ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Με εδραιωμένη την πεποίθηση ότι η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά κατά το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη θα σηματοδοτήσει την τελική αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας και την τελική ευθεία προς τη νίκη, τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους για την καλύτερη διοργάνωση του τριημέρου.

Με το πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όλη η Ελλάδα θα αντιληφθεί ότι τα στοιχεία της πολιτικής πρακτικής που βίωσε με την επίσκεψη Παπανδρέου, δηλαδή η ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, η λογική του γυάλινου κλουβιού με αστυνομικό κλοιό και η πλήρης απαξίωση θεσμών και παραδόσεων ανήκουν, όχι απλά στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο αλλά ολοκληρωτικά στο παρελθόν!

Χθες (Δευτέρα) συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρη Βαρτζόπουλου για να εξετάσει οργανωτικά ζητήματα του τριημέρου. Σήμερα και αύριο θα συνέλθουν τα Διοικητικά Συμβούλια των ΝΟΔΕ. Την Τετάρτη ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Κώστας Ζωντανός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη των διοικήσεων των ΝΟΔΕ, των υπευθύνων της ΟΝΝΕΔ, των Τμημάτων Γυναικών και των Κύκλων Πολιτικών Δράσης.

Από την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, που θα συντονίσει όλες τις επόμενες προετοιμαστικές κινήσεις. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Λυκουρέντζος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα θα έχει διαδοχικές συσκέψεις και συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

Επίσης από την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και υπεύθυνος για τα περιφερειακά ΜΜΕ Άκης Γεροντόπουλος, που θα έχει σειρά επαφών για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Από το πρωί της Παρασκευής θα αρχίσει η τριήμερη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά που θα περιλαμβάνει την επίσκεψη του στους χώρους της ΔΕΘ, το πρωί του Σαββάτου, την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και τοπικών φορέων το βράδυ της ίδιας μέρας στο Βελλίδειο και την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αύριο.

Στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης επισημαίνουν ότι το κύριο χαρακτηριστικό όλων των προετοιμασιών είναι ο ενθουσιασμός με τον οποίο η οργανωμένη βάση του κόμματος συμμετέχει στις προετοιμασίες. Αλλά και η προσμονή και η προσδοκία για την επίσκεψη Σαμαρά και τι μπορεί αυτή να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό.

ΝΔ Θεσσαλονίκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: