slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άρχισε πάλι το δούλεμα: Κίνηση Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό!

http://tvxs.gr/sites/default/files/images/story/bge.jpgO Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τον Παναθηναϊκό! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εμφανίζεται ως ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και δηλώνει διατεθειμένος να εκδηλώσει κάποια πρωτοβουλία.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το protothema.gr, ο κ. Βγενόπουλος που βρίσκεται στο Λονδίνο, ανέφερε πριν λίγη ώρα σε στενό τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο, ότι “δεν είναι δυνατό να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί, πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση για την επόμενη μέρα”.

Ο ίδιος προφανώς δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει ακόμη τα σχέδιά του, ωστόσο από τη στιγμή που η οικογένεια Βαρδινογιάννη γνωστοποίησε την απόφασή της για άμεση αποχώρηση, είναι προφανές ότι οι όποιες πρωτοβουλίες δεν θα αργήσουν να εκδηλωθούν. Είναι, πάντως, πρόωρο να εκτιμηθεί εάν θα γίνουν κινήσεις προς την πλευρά και άλλων μετόχων (λ.χ. οικογένεια Γιαννακόπουλου) όπως και να περιγραφεί ο τρόπος επανεμφάνισης του κ. Βγενόπουλου στο προσκήνιο (λ.χ. με αίτημα για συνέλευση κλπ).

Μετά πάντως την αδρανοποίηση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο κ. Βγενόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος, αφού κατέχει ποσοστό 10,85%, ενώ ο Ερασιτέχνης κατέχει το 10% ενώ ο κ. Νικόλας Πατέρας και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος το 5,3% και το 4,8% αντιστοίχως.

protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Η συμφωνία έκλεισε αργά χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο των βορειοανατολικών προαστίων. Παρόντες εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν η γνωστή για τα...
παναθηναϊκά της αισθήματα Άννα Βίσση και η παλιά δόξα της ομάδας Κριστόφ Βαζέχα. Ο πρώην πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της διοίκησης και αναλαμβάνει την προεδρεία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, είναι άλλωστε γνωστή η επιθυμία του να αναμετράται με δυσεπίλυτους γρίφους τους οποίους πάντοτε λύνει βασιζόμενος στη συστηματική και μεθοδική δουλειά. Η περίπτωση του κυρίου Καραμανλή προκρίθηκε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη μεταξύ πολλών άλλων εξίσου αξιόλογων, καθώς κρίθηκε ότι η εμπειρία του είναι κεφαλαιώδους σημασίας ενώ παράλληλα αυτή την περίοδο διαθέτει και αρκετό ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα συσσωρευμένα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Η μετοχική αστάθεια, το γηπεδικό και οι ανύπαρκτες μεταγραφές αποτελούν τα πρώτα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος. Στην κορυφή της ατζέντας βέβαια θα βρεθεί το οικονομικό αδιέξοδο που υπάρχει στην ομάδα, με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να είναι ακόμα στα χαρτιά, αλλά οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ ποντάρουν πολλά στην ικανότητα του κυρίου Καραμανλή να χειριστεί τα νευραλγικά οικονομικά θέματα. Η αγάπη του πρώην πρωθυπουργού για το ποδόσφαιρο, όλοι τον θυμόμαστε να προπονείται λίγο πριν αναλάβει το τιμόνι της χώρας, αποτελεί την εγγύηση της ανάστασης του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που εκφράζουν ανοιχτά την πίστη τους ότι η τοποθέτηση ενός τόσο ισχυρού άνδρα στην κορυφή της πράσινης ΠΑΕ θα βοηθήσει και στην εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο κύριος Καραμανλής πέρα της αγάπης των οπαδών του Παναθηναϊκού απολαμβάνει της εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας.