slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επειγόντως ψυχίατρος

Αυτά που  συμβαίνουν   στα ερτζιανά της Νάξου χρίζουν ιδιαιτέρας  ψυχολογικής παρακολούθησης.Χτες ακούσαμε  λοιπόν  τον κομματικό διευθυντή εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, τον γνωστό κύριο Ράπτη,  που μας κούφανε διαβεβαιώνοντας μας  ότι τα πράγματα στην παιδεία ποτέ δεν ήταν καλύτερα λες και εμείς ζούμε σε άλλη χώρα.
Και ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τα λεγόμενα του κομματικού τοποτηρητή και  να ο αυτόκλητος  εκπρόσωπος  του καλού ΠΑΣΟΚ  κύριος  Ευστάθιος Αγγελής  από την μια να υπερασπίζεται  τις  δηλώσεις του δεξιού Χ. Κόκκινου και από την άλλη να επιτίθεται και να απειλεί την  δημοσιογράφο της  Ραδιοφωνίας  ότι θα την καταγγείλει ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ της διότι λέει δεν έκανε αναφορά στην ομιλία του ως εκπροσώπου της παράταξης που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Και σήμερα ήρθε το κερασάκι στην τούρτα από τον εκπρόσωπο τύπου του τέως Δημάρχου κυρίου Νικόλα  Μαρακη. Έτσι, ο φιλόδοξος νεαρός (τρόπος του λέγειν) δίκην λογοκριτού  μας ενημερώνει για το  ποσό καλή εφημερίδα έγινε η Κυκλαδική και ο εκδότης της – που κάποτε ήταν δημοσιογραφικά όργανα του Δημάρχου - και  ταυτόχρονα να  επιτίθεται στην Κυβέρνηση Καραμανλή (φίλτατε σας έχουμε νέα, κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός ο ΓΑΠ). Επιπλέον, όταν ερωτάται  από ακροατή αν ο εκπρόσωπος  του καλού ΠΑΣΟΚ και πρώην  νεοδημοκράτης  συμφωνεί με την επίθεση στην  Κυβέρνηση Καραμανλή μας  είπε βεβαίως και συμφωνεί .
Ρωτάω λοιπόν όλοι αυτοί θέλουν η  δεν θέλουν ψυχίατρο  

Δεν υπάρχουν σχόλια: