slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σίμος Κάρλοβιτς ο νέος αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ

O επιχειρηματίας κ. Σίμος Κάρλοβιτς, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν παράγοντας του ποδοσφαίρου, είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ στη θέση του παραιτηθέντος κ. Γ. Βαληνδρά.
Αμέσως μετά την λήψη των νέων του αρμοδιοτήτων δήλωσε στο "naxosfan":

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπηρετήσω το σωματείο απ αυτή την θέση.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω ότι η άνοδος της στην Α2 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ναξιώτικο...
αθλητισμό και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στη μέση, θα είναι σαν να χύνουμε μόνοι μας την καρδάρα με το γάλα. Όλοι βλέπουμε ότι η διοίκηση έχει κάνει μέχρι τώρα μια τεράστια προσπάθεια και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Αποτελείται από αξιόλογα άτομα που αγαπούν το βόλει και λειτουργούν σαν μια οικογένεια. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να δεχτώ αυτή την θέση.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έχει ενισχυθεί με τα καλύτερα ονόματα που θα μπορούσε να έχει ομάδα Α2 και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ με άλλες δυο προσθήκες. Είμαστε σε επαφή με μια διεθνή παίκτρια η οποία έχει αποδεχθεί την οικονομική μας προσφορά αλλά, όπως μας είπε, εξετάζει και άλλες προτάσεις από ομάδες της Α1. Πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα που αν τελικά έρθει στη Νάξο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο μεταγραφικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού Περιμένουμε σήμερα το απόγευμα να έχουμε μια οριστική απάντηση και ελπίζουμε ότι θα είναι θετική. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: