slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η χαρά της βουλευτίνας για το κλείσιμο μιας εφημερίδας




Την προηγούμενη εβδομάδα η Έλενα Παναρίτη κυριάρχησε στην επικαιρότητα από την δημοσίευση των ρεπορτάζ ότι σε συνέντευξή της στην αγγλική εφημερίδα «Guardian» δήλωσε ότι... ΔΕΝ αισθάνεται Ελληνίδα. Το θέμα είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Δημοκρατία» στις αρχές της εβδομάδας, ενώ το αναδημοσίευσε και η εφημερίδα «Ελεύθερος», που ως γνωστόν ανέστειλε την λειτουργία της.

Η κα Παναρίτη έσπευσε αμέσως να διαψεύσει ότι είχε πει στην συνέντευξη πως είναι Αμερικανίδα. Επισκέφθηκε μάλιστα τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή, ενημερώνοντάς τους για την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως περιγράφει η «Ελευθεροτυπία», ήταν και η δημοσιογράφος από τον «Ελεύθερο», που με την ευκαιρία είπε στην κα. Παναρίτη ότι θα ενημερώσει βέβαια την εφημερίδα της για την επιστολή της αν και πρόκειται να αναστείλει την έκδοσή της (όπερ και εγένετο).



«Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι γι' αυτό» (δηλαδή για το κλείσιμο της εφημερίδας), απάντησε η βουλευτής στην έκπληκτη δημοσιογράφο και αποχώρησε αφήνοντας τους πάντες σύξυλους με τον ενστερνισμό της κυνικής αμερικανικής φιλοσοφίας «that's life»...

ΠΗΓΗ:star.gr

Άλλα ήθη βρε παιδί μου από το ΠΑΣΟΚ.
ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ...

ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: