slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλίσεις στις τιμές των καυσίμων, αυστηρή προειδοποίηση από τον Περιφερειάρχη


Χρειάστηκε    οκτώ μήνες για να πάρει  είδηση ότι υπάρχουν  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αποκλίσεις στις τιμές των καυσίμων ανάμεσα στην  Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου και ειδικά στις Κυκλάδες  από τις αντίστοιχες τιμές των καυσίμων του Νομού Αττικής και αντί να εφαρμόσει τον νόμο ο Περιφερειάρχης  απευθύνει
αυστηρές  προειδοποιήσεις


Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, μετά από σχετικές διαπιστώσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, προέβη σήμερα στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ύστερα από συνεργασία των Υπηρεσιών Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς και κατόπιν τιμοληψιών στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Περιφέρειάς μας, παρατηρείται απόκλιση των μέσων και υψηλών τιμών καυσίμων από τις αντίστοιχες τιμές του Νομού Αττικής, δημιουργώντας οικονομικά προβλήματα στους καταναλωτές.

Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει άμεσα να καταβληθεί προσπάθεια αυτοσυγκράτησης από τους συντελεστές διαμόρφωσης λιανικών τιμών καυσίμων (κατόχους αδειών πώλησης υγρών καυσίμων και εταιρείες εμπορίας υγρών καυσίμων).

Σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστούν άμεσα τα οριζόμενα στο άρθρο 20 του Ν.3054/2002 (Πλαφόν - ΑΤΚ)».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Εμαθα ότι ο κ. Γκουφας διαμένει και παραθερίζει σε διαμέρισμα στο ΑΛΥΚΟ ΄Εμαθα ότι ο κ. Γκουφας διαμένει και παραθερίζει σε διαμέρισμα στο ΑΛΥΚΟ (ένα από τα τέσσερα), που έχουν οικοδομηθεί σε καταπατημένη δημόσια δασική έκταση ( οπως και οι υπόλοιπες ημιτελείς κατασκευες).
Και είναι δημόσια δασική, σύμφωνα με δικαστική απόφαση του εφετείου Αιγαίου. Απορώ που κανείς αρμόδιος δεν συγκινείται και για ένα επι πλέον λόγο, γιατί προκειται για τον ΠΡΟΕΔΡΟ του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θα το ερευνήσω προσωπικά και θα επανέλθω.