slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαράλαμπος Κόκκινος ,τα χειρότερα… έρχονται


Στο  γαϊτανάκι των αντιλαϊκών μέτρων στο κύμα ακρίβειας που μειώνει τους μισθούς κατά 40% , έρχεται να προστεθεί και η αιφνιδιαστική τροπολογία που κατέθεσαν   στη Βουλή και περικόπτουν αναδρομικά από 1-7-2001 κατά 50% το κίνητρο απόδοσης των δημοσίων υπάλληλων
επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.και μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Κόκκινος. Καλεί δε το σύνολο της κοινωνίας σε επαγρύπνηση και κινητοποιήσεις και καταγγέλλει στους νησιώτες την κυβέρνηση...


Το «μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα» σε πλήρη εφαρμογή…

Περικόπτουν αναδρομικά από 1-7-2011 το 50% του κινήτρου απόδοσης των δημοσίων υπάλληλων και τα χειρότερα… έρχονται.

Η Κυβέρνηση θριαμβολογεί, ο λαός δεινοπαθεί….


Η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική δια του «μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος» εφαρμόζεται, με πρώτο μέτρο τις νέες μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων.
Τα ασθενέστερα οικονομικά κοινωνικά στρώματα συνεχίζουν να πληρώνουν τις λανθασμένες πολιτικές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Με τροπολογία που κατέθεσαν αιφνιδιαστικά αυτές  τις μέρες στη Βουλή, περικόπτουν αναδρομικά από 1-7-2001 κατά 50% το κίνητρο απόδοσης. Η απόφαση αυτή  έρχεται να προστεθεί στο γαϊτανάκι των αντιλαϊκών μέτρων και στο κύμα ακρίβειας που μειώνει τους μισθούς κατά 40% τους τελευταίους 22 μήνες.
Ακολουθούν: αύξηση της ανεργίας, φορομπηχτική καταιγίδα, αύξηση του ΦΠΑ, καλπασμός της ακρίβειας και της ύφεσης.
Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα και ελπίδα για την έξοδο από την κρίση.
 Η περιφερειακή μας παράταξη με ανακοινώσεις της είχε καταρρίψει τις κυβερνητικές θριαμβολογίες και τα… περί «εθνικής σωτηρίας» λόγω της ένταξης της χώρας στο «μνημόνιο» και στο «μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα».
 Είχαμε διαμηνύσει με παρρησία ότι αυτή η λανθασμένη πολιτική συνταγή φέρνει φτώχεια ακρίβεια, ανεργία και ύφεση και τα αντιλαϊκά μέτρα θα συνεχιστούν .
Ο λαός μας δεν έχει άλλες αντοχές και ανοχές.

Κ α λ ο ύ μ ε τους εργαζόμενους και το σύνολο της κοινωνίας σε επαγρύπνηση και κινητοποιήσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.
Κ α τ α γ γ έ λ ο υ μ ε στους νησιώτες την κυβέρνηση Παπανδρέου, την κυβέρνηση του ενδοτισμού, της αλαζονείας και του αυταρχισμού.

Σφυρηλατούμε την ενότητα του λαού μας.

Λέμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση της ζωής μας.


Χαράλαμπος Κόκκινος
kokkinosxar@yahoo.gr
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Εμαθα ότι ο κ. Γκουφας διαμένει και παραθερίζει σε διαμέρισμα στο ΑΛΥΚΟ (ένα από τα τέσσερα), που έχουν οικοδομηθεί σε καταπατημένη δημόσια δασική έκταση ( οπως και οι υπόλοιπες ημιτελείς κατασκευες).
Και είναι δημόσια δασική, σύμφωνα με δικαστική απόφαση του εφετείου Αιγαίου. Απορώ που κανείς αρμόδιος δεν συγκινείται και για ένα επι πλέον λόγο, γιατί προκειται για τον ΠΡΟΕΔΡΟ του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θα το ερευνήσω προσωπικά και θα επανέλθω.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΕ