slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Σαντορίνη, Ίο και Νάξο πραγματοποίησε ο Γιάννης Βρούτσης

ceb2cf81cebfcf85cf84cf83ceb7-418

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ.  Ιωάννης Βρούτσης επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου το νησί μας,  για  να παρευρεθεί στην εορτή των αγροτών της  Ε.Γ.Θ.Π.  Κατά την παραμονή του στο νησί ο βουλευτής προέβη στις ακόλουθες συναντήσεις:
1) Επίσκεψη στο Κ.Υ. Θήρας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την υποστελέχωση του και την ανεπάρκεια ιατροφαρμακευτικού υλικού
2) Συνάντηση με το δήμαρχο Θήρας, κ. Ζώρζο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του δήμου και ζητήματα που σχετίζονται με  την εφαρμογή του ΄΄Καλλικράτη΄΄.
 
3) Συνάντηση με  το σωματείο αλιέων Θήρας, όπου επισημάνθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και ενημερώθηκαν οι αλιείς από το βουλευτή για τις θέσεις της Ν.Δ. επί της αλιευτικής πολιτικής.
4) Συνάντηση με το σωματείο ταξί Θήρας, όπου έγινε διάλογος αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η απεργία του κλάδου λόγω της απελευθέρωσης του επαγγέλματος. Ο βουλευτής διετύπωσε τις θέσεις της Ν.Δ. επί του θέματος αυτού και εξέφρασε την αλληλεγγύη της παράταξης για τον αγώνα τους, δηλώνοντας παράλληλα τη βούληση της  για αποτροπή ακραίων μορφών κινητοποιήσεων.   
5) Συνάντηση με τα στελέχη της Ν.Δ Θήρας, στα οποία μετέφερε την αισιοδοξία του για την ανοδική πορεία της παράταξης.
6) Συμμετοχή στην εορτή αγροτών της Ε.Γ.Θ.Π. όπου απηύθυνε χαιρετισμό
                                                            



  Την Κυριακή 31/07 επισκέφθηκε τη νήσο Ίο, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο της, κ. Πετρόπουλο Μιχάλη, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της. Επίσης, συναντήθηκε με τα στελέχη της Ν.Δ. Ίου.

Το απόγευμα της Κυριακής ο  βουλευτής αναχώρησε για τη Νάξο, όπου θα παρευρεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Νοτίου Αιγαίου

        -- Ο--
                               ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                      ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ



ΤΗΛ:22860-33540                                    ΘΗΡΑ: 01/08/2011
ΦΑΞ:22860-31351                                         ΠΡΟΣ
ΚΙΝ:6946448471                                        Μ.Μ.Ε
Τ.Κ 84700 Τ.Θ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 5290                            
e-mail: info@ndsantorinis.gr
http: //www.ndsantorinis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: