slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λέμε ΟΧΙ στη συγχώνευση του νοσοκομείου Νάξου

Η   Επιτροπή Αγώνα κατά της συγχώνευσης του Νοσοκομείου Νάξου καλεί τους κατοίκους όλης της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί στην πλατεία Πραντούνα στο Κάστρο. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής την Παρασκευή το βράδυ και διοργανώνεται εν όψει της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου την ίδια μέρα στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών κατά την οποία θα συζητηθεί και το ζήτημα της Υγείας. Η Επιτροπή, αποφάσισε ακόμη, εκτός της συγκέντρωσης, που επισημαίνει, ότι θα πρέπει να είναι μαζική, να επιδώσει ψήφισμα στο περιφερειακό συμβούλιο. 36 εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων υπογράφουν το υπόμνημα που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη συγχώνευση του ΓΝ-ΚΥ Νάξου,,,
Στο ψήφισμα θα εκφράζεται η καθολική βούληση των φορέων, συλλόγων και του κόσμου της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να διατηρηθεί η διοικητική αυτονομία του ΓΝ-ΚΥ Νάξου.
Σημειώνεται, ότι στην Επιτροπή Αγώνα συμμετέχουν 32 εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και το συντονισμό έχει το Σωματείο Εργαζομένων Τομέα Υγείας Κυκλάδων, που είχε και την πρωτοβουλία για τη σύστασή της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ "ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΠ.
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
ΦΤΑΙΜΕ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΒΟΥΜΕ..
ΣΙΓΑ ΜΗ ΝΟΙΑΣΤΙΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΟΤΕΣ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΜΑΓΑΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..
Η ΨΗΦΟΘΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΙΤΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!"

Ανώνυμος είπε...

Ο καπιρης ειπε το πρωι στη Μπραουν οτι θα κανουν να πληρωθουν τις εφημεριες τους μεχρι και 1,5 μηνα στην περιπτωση συγχωνευσης των νοσοκομιων. Επισης πενεψε το νοσοκομειο της Συρου και με ποση χαρα δινει εντολες για διακομηδη ασθενων στη Συρο.
Με αυτες τις δηλωσεις απολυπτετε σημερα ποιοι ειναι αυτοι που καταστρεφουν συστηματικα το νοσοκομειο μας εχοντας επισης μετετρεψει το ιατρειο τους σε πολιτικό γραφειο και επισης αποκαλυπτετε ποιοι ειναι αυτοι που δουλευουν για λογαριασμο του Κερρα και των ιδιοτικων ιατρειων.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!