slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέδριο Νευροχημείας, 2011 στη Νάξο


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της η Διεθνής Εταιρεία Νευροχημεία με χιλιάδες μέλη ανά τον κόσμο ανέθεσε το κύριο συνέδριο της στην Αθήνα (όπου θα διεξαχθεί στο Μέγαρο 28/8-9/1, 2011, www.isn2011.org) και ενέκρινε στη Νάξο το δορυφορικό συνέδριο με τίτλο «Η γενετική και η παθογένεια της νόσου Πάρκινσον και άλλων σχετικών νόσων», δηλαδή με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στην έρευνα για τη νόσο του Πάρκινσον .
Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νευροεπιστημών και υπό την αιγίδα του Ναξιακού Οργανισμού Βιοιατρικών Επιστημών ΝΟΒΕ και με τη συμπαράσταση του Δήμου Νάξου, διοργανώνει αυτό το Δορυφορικό Συνέδριο στο ξενοδοχείο Naxos Palace Hotel, στη Στελίδα από 2-4 Σεπτεμβρίου.
Το Συνέδριο θα είναι στα Αγγλικά και βέβαια θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση όσοι γιατροί, υγειονομικό προσωπικό, επιστήμονες της Βιοιατρικής καθώς και........ σπουδαστές-φοιτητές της Νάξου θέλουν να το παρακολουθήσουν.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00μμ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού για τις νευροεκφυλιστικές νόσους από διακεκριμένους έλληνες επιστήμονες στο Δημαρχιακό Μέγαρο στα ελληνικά, ως προσφορά της οργανωτικής επιτροπής και με την ευγενικη προσφορά του Δημάρχου ο οποίος και θα απευθ0υνει χαιρετισμό κατά την Έναρξη του Συνεδρίου. Επίσης με την συμπαράσταση του Δήμου, τοπικό χορευτικό συγκρότημα θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου υπάρχει στον ιστότοπο http://www.bioacademy.gr/Events/events_details.php?id=68

Με κάθε τιμή, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Δεν υπάρχουν σχόλια: