slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μανόλης Μαργαρίτης :Συνεχίζουν να είναι τροχοπέδη για τη Νάξο, άλλα η στροφή στο μέλλον έχει ξεκινήσει

Οργισμένος ο Μανόλης Μαργαρίτης 
Για το πανώ  δεν συνεργάστηκα
Φωτιές άναψε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η καταγγελία του Δήμαρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, ότι ο Νίκος Μαράκης και η παράταξή του συνεχίζει να είναι τροχοπέδη για τη Νάξο, αφού προσπαθεί με κάθε τρόπο να στερήσει το Δήμο από έργα, όπως ο Χ..Υ.Τ.Α.. Ο Νίκος Μαράκης, με την[ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗ Η ΣΎΜΠΡΑΞΉ ΤΩΝ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ] Ευδοκία Ψαρρά, κατέθεσαν ένσταση κατά της νομιμότητας των αποφάσεων του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, που είχε γίνει για να αποφασιστούν οι απαλλοτριώσεις στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α.. Ο Μανόλης Μαργαρίτης κατήγγειλε ότι, επί τέσσερα χρόνια, ο Νίκος Μαράκης δεν προχώρησε την κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Α., για να αποφύγει το πολιτικό κόστος και τώρα προσπαθεί και πάλι να καθυστερήσει το έργο, κάνοντας μικροπολιτική. Επίσης, κατήγγειλε τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Νίκο Βλησίδη, ότι με ...
τις τρεις ενστάσεις που είχε καταθέσει στην Περιφέρεια και οι οποίες απορρίφθηκαν, καθυστέρησε η έγκριση του προϋπολογισμού από την Περιφέρεια κατά 40 ημέρες, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του Δήμου να παραμένουν απλήρωτοι, τα νομικά πρόσωπα να μην μπορούν να λειτουργήσουν και όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής να καθυστερούν.
 Η ένταση κορυφώθηκε, όταν ο Μανόλης Μαργαρίτης αποκάλυψε έγγραφο που ήρθε στο Δήμο, βάση του οποίου ο Δήμος καλείται να πληρώσει 120.000 ευρώ σε αντίδικο του Δήμου, ύστερα από δικαστήριο που έγινε το 2009 και ο τότε Δήμος Νάξου καταδικάστηκε ερήμην, αφού ο τότε Δήμαρχος, Νίκος Μαράκης, δεν φρόντισε να παραστεί στη δίκη.
Φανερά οργισμένος ο Μανόλης Μαργαρίτης τόνισε ότι η στροφή στο μέλλον έχει ξεκινήσει και κανείς δεν θα γίνει εμπόδιο σ' αυτήν την πορεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΑΚΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ Η ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΑΞΙΟΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟΛΗ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΒΥΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΛΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!! Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΟΜΩΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝ+ΑΞΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.