slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαδοχικές συσκέψεις υπό τον Αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μανιού στην ενότητα Δρυμαλίας για σωστό προγραμματισμό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των χωριών της κεντρικής και ορεινής Νάξου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Αντώνη Μανιού με όλους τους υπαλλήλους της ενότητας Δρυμαλίας με σκοπό το σωστό προγραμματισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των χωριών της κεντρικής και ορεινής Νάξου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ως γνωστό κατά τους μήνες αυτούς οι κάτοικοι ακόμη και των πιο μικρών χωριών αυξάνονται  λόγω διακοπών, αρκετών Ναξιωτών που ζουν στην Αθήνα, στην πόλη της Νάξου ή αλλού.
Παράλληλα πολλαπλασιάζονται και τα προβλήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, κ.λ.π.
Οι υπάλληλοι γνωρίζουν τις αυξανόμενες ανάγκες και, όπως κάθε χρόνο, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην προκύψει κανενός είδους πρόβλημα.
Αύριο το μεσημέρι ο κύριος Μανιός έχει προγραμματίσει στο Χαλκί συνάντηση με τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της ενότητας Δρυμαλίας, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επαφών μαζί τους για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που απασχολούν κάθε Κοινότητα και την εύρεση άμεσων λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: