slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη της επιτροπής προγράμματος της Ν.Δ. στο επιμελητήριο Κυκλάδων

Στα πλαίσια της διαβούλευσης για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για το Νότιο Αιγαίο, ο συντονιστής προγράμματος για το Νότιο Αιγαίο καθηγητής πανεπιστημίου κ. Μάνος Κόνσολας επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Νέας Δημοκρατίας κ. Χρίστο Κασαλιά, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, το συντονιστή προγράμματος για τις Κυκλάδες κ. Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Δημήτρη Νικολιά, τον υπεύθυνο προγράμματος για τη Σύρο κ. Γιώργο Παπαμανώλη και μέλη της......... επιτροπής προγράμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Βασιλικός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου κ. Γιάννης Παλαιολόγος και υπηρεσιακά στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά την εποικοδομητική συνάντηση, αφού ο κ. Μάνος Κόνσολας ενθάρρυνε τους συλλογικούς φορείς να συμμετάσχουν στον ανοικτό διάλογο για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ακολούθησε συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου των Κυκλάδων.

Το πρόβλημα που τονίστηκε περισσότερο αφορά την κατακόρυφη πτώση της αγοραστικής ζήτησης λόγω της μείωσης του εισοδήματος των πολιτών και των αλλεπάλληλων αυξήσεων στους φορολογικούς συντελεστές.

Αυτή η συνάντηση σηματοδότησε την αφετηρία της διαβούλευσης για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο και τις Κυκλάδες. Κεντρική επιλογή μας είναι η διαμόρφωση, μέσα από το διάλογο, μίας σύγχρονης και ρεαλιστικής πρότασης που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στα νησιά μας.

Γιώργος Ι. Παπαμανώλης

Υπεύθυνος προγράμματος Νέας Δημοκρατίας
Περιφερειακής Ενότητας Σύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: