slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Μαμουζέλος ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Μαργαρίτη από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Γιάννης Μαμουζέλος- Γιάννης Μαργαρίτης
Δεν υπερψηφίστηκε την Παρασκευή, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, να ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου 2012 η ισχύς της κανονιστικής να μη δοθεί χώρος έξω από το λιμάνι σε επαγγελματίες καταλυμάτων και της πεζοδρόμησης του πλακόστρωτου δρόμου κάτω από το δημαρχείο τις βραδυνές ώρες. Την πρόταση του προέδρου, δεν ψήφισαν, ο αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης και το μέλος, Ροδούλα Καπίρη, ενώ δεν ήρθαν τελικώς και τα δυο μέλη από την Αμοργό. Έτσι δεν υπήρξε η απαραίτητη ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτείται. Όλα δείχνουν, ότι ενώ από τη μια ασκήθηκε έντονη πίεση στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για να αναβληθεί η ισχύς της κανονιστικής, από την άλλη, υπήρξε και η σθεναρή αντίδραση των ξενοδόχων και του προεδρείου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου, που είχαν αποφασίσει να σταματήσει η άγρα πελατών στο λιμάνι.


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου (αριστερά) ζήτησε την παραίτηση του αντιπροέδρου (δεξιά)
Η κα Ροδούλα Καπίρη, παραδέχθηκε κατά τη συνεδρίαση, ότι είχε δώσει αρχικά τη διαβεβαίωση, ότι θα υπερψήφιζε, αλλά τελικώς, "άλλαξε" γνώμη. Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μαργαρίτης, τάχθηκε κατά της αναβολής, επικαλούμενος τη θέση του ξενοδοχειακού κλάδου σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο να σταματήσει η άγρα.

Σχετικά με την πολιτική που ακολουθήθηκε, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, "άδειασαν" τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, είχε πάρει τη διαβεβαίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών και του αντιπροέδρου, Γιάννη Μαργαρίτη, ότι θα υπερψήφιζαν την πρόταση.
Είναι ολοφάνερο λοιπόν, ότι τον "άδειασαν", γεγονός που έκανε τον κ. Μαμουζέλο να ζητήσει σε έντονο ύφος, την παραίτηση του κ. Γιάννη Μαργαρίτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Είναι βέβαιο, ότι το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού όλα δείχνουν, ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η "συνύπαρξη" των δυο ανδρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου.
naxosnews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα να παθεις μανωλακη γιατι οταν στα λεγαμε για το κουμπαρακι σου εσυ επεμενες ,πρωτα οι εκθεσεις τωρα αυτο με το λιμενικο ταμειο ,και σε αλλα με υγεια

Ανώνυμος είπε...

Μαμουζελο Μπιλιτσας ΑΕ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7810.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΡΗΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΥ ΤΟΤΟΜΗ ,ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ,

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.
ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ... ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ... ΡΕΨΙΜΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Τ0 ΕΙΠΑΝΕ ΜΑΜΟΥΓΕΛΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ μαμούγελο ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΡΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ.
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙ;ΑΣ ΘΑ ... ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ