slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαβεβαίωση Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ στον Περιφερειάρχη: «Δεν θα ακολουθήσουμε ακραίες πρακτικές»


Στο πλαίσιο του συμβολικού αποκλεισμού των εισόδων της Περιφέρειας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ ζήτησαν και είχαν σήμερα συνάντηση με τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, τον οποίο διαβεβαίωσαν ότι ο κλάδος δεν πρόκειται να πλήξει την εικόνα της Ρόδου με ακραίες μορφές κινητοποιήσεων, ανταποκρινόμενοι έτσι και στην έκκληση που πρόσφατα απηύθυνε ο Περιφερειάρχης.


«Οι αγώνες μας θα συνεχιστούν σεβόμενοι την εικόνα της Ρόδου και τον τουρισμό της» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θανάσης Χατζηγεωργίου, κάτι που αποτελεί την επίσημη και απαρέγκλιτη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα επιλέγει άλλες συμβολικές μορφές αγώνα.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ζήτησε από τους εκπροσώπους του κλάδου να επικρατήσει η ψυχραιμία και να επιμείνουν όλες οι πλευρές στη γραμμή που συναποφασίστηκε και με την Περιφέρεια, να αναδειχθούν και να τεκμηριωθούν με συγκεκριμένα στοιχεία και επιχειρήματα οι ιδιαιτερότητες των νησιών μας, έτσι ώστε να πειστεί προς την κατεύθυνση αυτή το Υπουργείο Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: