slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ως σύμβολο ενότητας, αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας ανάρτησε ως συμβολική πράξη διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου



Την   άρνηση της Περιφερειακής Αρχής για να συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης τα «καυτά» ζητήματα που αφορούν τους νησιώτες επισημαίνουν τα μέλη της περιφερειακής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας» κατά την 8η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου χθες Σάββατο στην πόλη της Κω για το λόγο αυτό ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χαράλαμπος Κόκκινος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ενώπιον μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και εκπροσώπων της κυβέρνησης που υποδούλωσε» την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ.  «ανάρτησε» τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ( ως σύμβολο ενότητας, αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας ) που παραπέμπει σε εθνική ομοψυχία και συσπείρωση και όπως  σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση ο κ. Κόκκινος θέλοντας να δείξει ότι  αυτή την ώρα δεν βοηθούν τα ψευτοδιλήμματα, οι διχαστικές «κορώνες», η καλλιέργεια φοβικού συνδρόμου και η βίαιη καταστολή των λαϊκές κινητοποιήσεις. Και συνεχίζει ο κ. Κόκκινος λέγοντας ότι "το ΠΑΣΟΚ «υποδούλωσε» την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ. Ο λαός μας υποφέρει. Απαιτείται ενότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά για να δούμε την Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή".
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
            ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
8Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2)
Η φανέλα της Εθνικής Ελλάδος σύμβολο ενότητας,  αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 Κως, 02 - 07 – 2011
Την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος – σύμβολο ενότητας,  αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας - που παραπέμπει σε εθνική ομοψυχία και συσπείρωση «ανάρτησε» κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ενώπιον μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και εκπροσώπων της κυβέρνησης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Κόκκινος.
Το μήνυμα ήταν σαφές : το ΠΑΣΟΚ «υποδούλωσε» την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ. Ο λαός μας υποφέρει. Τα ψευτοδιλήμματα, οι διχαστικές «κορώνες», η καλλιέργεια φοβικού συνδρόμου και η βίαιη καταστολή στις λαϊκές κινητοποιήσεις δεν βοηθούν.
Απαιτείται ενότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά για να δούμε την Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή.
Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας



Δεν υπάρχουν σχόλια: