slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φλώριος Γ. Μπαρδάνης : Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να ανατρέψουμε ότι κακό και πρόχειρο


Φίλες και φίλοι. Όπως είναι γνωστό σε όλους μας, το Νοσοκομείο Νάξου είναι για το νησί μας ένα έργο αγώνων, του λαού και των φορέων.
O δρόμος για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού για το νησί μας έργου δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Παρά τα όσα προβλήματα κατά καιρούς υπήρχαν, ( Διοίκηση, Ιατρικό προσωπικό κ.λ.π.) το Νοσοκομείο εξυπηρετούσε όσο καλύτερα γινόταν, κατοίκους και παραθεριστές του νησιού μας και των γύρω νησιών.
Έρχεται λοιπόν σήμερα το Υπουργείο Υγείας και ανακοινώνει την συγχώνευσή του με το Νοσοκομείο Σύρου. Την αποκαλεί μάλιστα διοικητική συγχώνευση.

Μα υπάρχουν πολλών ειδών συγχωνεύσεις; Εξ όσων γνωρίζω, όπως και να την ονομάσει κανείς, Διοικητική, ξανθιά ή μελαχρινή, η συγχώνευση είναι συγχώνευση. Ολίγον έγκυος δεν γίνεται.
Φίλες και φίλοι. Έχουμε την ευθύνη και το χρέος απέναντι στην ιστορία μας,την διαδρομή μας,τον τόπο μας και στους ίδιους τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να ανατρέψουμε ότι κακό και πρόχειρο για τον τόπο μας.  
                                                                                 Φλώριος Γ. Μπαρδάνης.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γυρεύει τώρα ο αποτυχημένος ως νομαρχιακός σύμβουλος κ. Μπατδάνης;

Ανώνυμος είπε...

Καλώς και το Φλώριο.

Ανώνυμος είπε...

Απλά, τρίζει η καρέκλα του και παίζει μετάθεση αν το κόμμα του κλείσει την εφορία Νάξου. Ε?