slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

loukerisofia1.jpgΆρθρο - παρέμβαση της Σοφίας Λουκέρη
Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή, στην οποία παρευρέθηκα, η συνομιλία του προέδρου κ. Θ. Λυμπερόπουλου των οδηγών ταξί με μέλος της κυβέρνησης θύμιζε  μια παρακμιακή συζήτηση του παρελθόντος μεταξύ εξουσίας (του αποφασίζω και διατάζω) και ενοχλητικών πολιτών που διεκδικούν αυτά που η ίδια η κυβέρνηση πριν λίγο καιρό (βλέπε νόμο Ρέπα),  είχε συμφωνήσει μαζί τους. Τι έπαθε  ξαφνικά ο κ. Ραγκούσης; Δεν του έδινε κανείς σημασία και αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του όπως –όπως κι όποιον πάρει ο χάρος; Έτυχε οι οδηγοί των ταξί να βρεθούν μπροστά του και για κακή μας τύχη, η χρονική στιγμή που επέλεξε θίγει ανεπανόρθωτα την εικόνα της χώρα μας στο τουριστικό κοινό, που είχε την ατυχία να μας επιλέξει σαν χώρα πάραυτα για τις διακοπές του. 
Δεν φτάνει που η εικόνα μας σαν χώρα στο εξωτερικό έχει χάσει οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει το ένδοξο παρελθόν μας, δεν φτάνει που ο απόδημος ελληνισμός παρόλο που διαπρέπει σε πολλούς τομείς σε ευημερούσες  χώρες εισπράττει το χλευασμό, την  περιφρόνηση και πολλές φορές ακόμα και τον οίκτο συναδέλφων τους, ήρθε και αυτό με την απεργία των οδηγών ταξί για να  βιώσουν οι τουρίστες από πρώτο χέρι, το πρόβλημα της ασυνεννοησίας και του μπάχαλου μια και αναγκάζονται να κουβαλάνε τα μπαγκάζια τους στον ώμο και να περιφέρονται προσπαθώντας να φτάσουν  -με όποιο τρόπο- από λιμάνια και αεροδρόμια στον προορισμό τους.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν κ. Ραγκούση μου, η «ζωντανή» αναμετάδοση του τι γίνεται στα λιμάνια και στα αεροδρόμια θα είναι άλλος ένας αδιάψευστος μάρτυρας του μαρτυρίου που βιώνουν ξένοι και έλληνες τουρίστες… Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, μια και πριν λίγες ημέρες μόλις, πανηγυρίζατε την «επιτυχία» σας στις «ιμιτασιόν» διαπραγματεύσεις για την επιμήκυνση για την αποπληρωμή του χρέους και άλλα τέτοια παραμύθια…

Καλύτερα θα ήταν για όλους μας, να αξιολογείτε προσεκτικότερα τις κινήσεις της κυβέρνησης προκειμένου να μην δημιουργείτε και άλλα προβλήματα από όσα έχετε ήδη προκαλέσει στον ελληνικό λαό. Άλλωστε και η υπομονή έχει και τα όρια της…Εσείς τα έχετε ήδη εξαντλήσει. Καλές διακοπές κ. Ραγκούση! 


Σοφία Λουκέρη
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: